Jego brzuszek, jego usta , jego oczy , jego wampirze zęby .... On jest cudowny!!! I taki śliczny!!!
Obie macie racje! on jest boski:) Taki przystojny....... i pasuje mu rola bycia wampirem;)
lestat jest extreme ma zajefajny wampirzy wygląd (pasowałabym do niego)jestem prawie jak wampir on też mam wszystko czarne nawet usta +++++++++++++
E-e ja tam wolałam Toma cruiza... NIKT tak genialnie nie oddał książkowego Lestata jak ON. W książce był boski, tutaj był tylko jego martwy cień...
Stuart bardzo dobrze zagrał Lestata? Prosze litości... Zgadzam się z Vampire Nataliee, nikt nie był, nie jest i nie będzie tak genialnym Lestatem jak Tom Cruise. No chyba że sam mousieur de Lioncourt oczywiście ;P
A ja wole Stuarta w roli Lestata. Jego wzrok, sposób zachowania i ten szyderczy usmiech to jest to co zabrakło Tomowi w Wywiadzie z Wampirem :-)
I CHWAŁA BOGU, ŻE CRUISE JAKO LESTAT NIE ZACHOWYWAŁ SIĘ TAK JAK TOWNSEND!! NIE OBRAŻAJĄC NIKOGO, ALE MOIM ZDANIEM STUART NIE POTRAFI GRAĆ. WIEM, ŻE LESTAT Z WYWIADU RÓŻNI SIĘ OD LESTATA Z KRÓLOWEJ, ALE DAJCIE SPOKÓJ. IRLANDCZYK TO JAKIEŚ NIEPOROZUMIENIE...
Zgadzam się z tymi które mówią, że on jest świetny. Może to zabrzmi dziwnie, ale mnie osobiście podoba się nie Stuart, ale Lestat. Pasują mu długie włosy, a te wampirze kły...mmm. Odrazu chce się całować...hehehe! :) No i jest jeszcze oczywiście ten wzrok... Cmok dla Lestata...
Lestat 4 ever!!!!
Chociaz na koncu myslalam ze przeszedl na strone Akashy ale i tak jest boski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boski - nie boski, a film i tak jest żenująco beznadziejny.
Jak mniemam pojęcie "boskości" tyczyć ma jeno fizis? Bo do umiejętności aktorskich moim skromnym zdaniem ma się nijak...
o Boże!!!!!!!!!! Koleś który zagrał Lestata nie umie komplentnie grac a tymi ktorzy mowia inaczej sa dziewczyny ktorym podoba sie jego cialo i od razu mowia ze fajnie gra
No ja sie nie zgodze
Jesli komus sie nie podoba to sie nie podoba i koniec.Kazdy ma inny gust a ja osobiscie nie mowie ze ten aktor jest fajny bo"podoba mi sie jego cialo"
A poza tym to ten film podobal mi sie glownie ze wzgledu na gatunek i troche tez z powodu fabuly i aaliyah a nie z powodu wygladu glownego aktora
1. Pisałam to ponad rok temu i teraz jak to czytam jestem lekko zażenowana...Sama się dziwię co ja tu wypisywałam :)
2. Nie chodzi jedynie o jego wygląd, nie przesadzaj mówiąc że on "wogóle " nie umie grać . Widziałam gorsze gry aktorskie.
Pozdrawiam wszystkich
1. Pisałam to ponad rok temu i teraz jak to czytam jestem lekko zażenowana...Sama się dziwię co ja tu wypisywałam :)
2. Nie chodzi jedynie o jego wygląd, nie przesadzaj mówiąc że on "wogóle " nie umie grać . Widziałam gorsze gry aktorskie.
Pozdrawiam wszystkich
zgadzam sie!
Townsend nie dosc ze gra dobrze to jeszcze jak wyglada...
Nalezy absolutnie do tego typu ludzi na ktorych patrzac mysli sie tylko o seksie
jak tylko wspomne te jego spodnie i bizuterie-obroze...ehhhhh..... ..
jezu zaslinilam sie:)
do rzeczy- ale cholera gdzie ten blondyn o blekicie nieba na zawsze zamknietym w oczach (bo tak to miedzy innymi szlo)!!!!
takie i tylko takie ale mam co do jego osoby
za to mojego Mariusza im nie wybacze!!!!!!!!!!!!!
Lestat w Wywiadze z Wampirem jest wresz cudowny ale ja tu nie mówie tylko o urodze ale i o talencie aktorskim. Tom Cruise ma wszystkie zalety jakie powinien miec wampir. Talent aktorski, uroda, wdziek arystokraty, emocje jakie wyraza gdzy jest ządny krwi.(To jest swietne, wspaniałe i niezwykłe)
A co do Lestata w Królowej Potepionych to nic nie mam do jego urody wręcz przesiwnie jest bardzo przystojny ale za bardzo sie starał. Tak bardzo sie starał ze zagrał go żle.
Wampir powinien zachęcac swoja ofiare a Lestat w KP odrazu je atakował i tam nie widziałam ani jednej emocju zwiazanej z pragnieniem krwi ( nie podobało mi sie )
Ale Akasza była wspaniała bo wyraziła bardzo dobrze emocje wampira. Zauwazcie w jaki sposób ruszala głową to oznaka władzy, potęgi i seksu.
W Wywiadze z Wampirem kazda osoba wyraziła jakis gest dlatego tak bardzo lubie ten film bo nie ma w nim zadnej sztucznosci. W KP jest kilka osub które nie wyrazały zadnych. Stały i mówiły swoja kwestie zupełnie jak Lestat.
Jesli drogi czytelniku rozumiesz lub nie rozumiesz poprostu odpisz.
Racja.Wywiad z wampirem wogóle nie można porównywać z tą nieudaną próbą.Postać Lestata genialnie zaprezentowana i zagrana przez Cruis'a'stała się pozbawiona wszystkich cech,które posiadała.Tzw sexapil który posiadał Lestat stał się jakby bardziej...gejowski(bynajmniej nie jestem uprzedzony..heh)Jesyne co mi się podobało w Królowej Potępionych to muzyka...genialna!!!!
Człowieku Stiuard (wysyłkowe miasto) Townsend jest beznadziejny!!! Wygląda jak stolec lecący na wietrze!!!! xD
nie wiem jak wy, ale ja po przeczytaniu ze trzech książek Ann Rice nijak nie widziałem Cruza w tej roli... dla mnie (podkreślam, że to moje zdanie) chłopak zagrał tandetnie, i był najsłabszą cześcią świetnego filmu. Inny biegun w królowej- Stuart i muzyka rządzą... i taki Lestat mi pozostał podczas czytania kolejnych książek :)