... i nie były to łzy szczęścia. Jak oni mogli "to coś" nazwać "Królową Potępionych"??? Czy filmowy Lestat to ten Lestat co w książce??? Nie wydaje mi sie. To jakiś wampir o imieniu Lestat ale nie ten którego znamy... Wiedzieliście że Lestata stworzył Mariusz??? Ja byłam przekonana że Magnus, ale widocznie sie myliłam. O co chodzi z Akashą??? Chodzi, świeci kłami i co??? I nic... I naważniesze pytanie. GDZIE JEST LUOIS????? Nawet nie zrobili z niego rekwizyta a zrobili tak z Armandem, Pandorą i tesztą... (nawet dali małą rolkę Mariuszowi) BRAVO!!! Już nic nie pisze o wyglądzie postaci bo to był koniec świata (ale muszę)... Myślałam ze wampiry są piękne. No ale chyba znowu sie myliłam... Tamte wyglądały jak... one w ogóle nie wyglądały!!! No i jeszcze słaba gra aktorska. Od 0 do 10 film ma u mnie -10.
Wiem, że minęło już parę lat, ale po pierwsze: w filmie wystąpiły postacie takie jak: Pandora, Armand, Khayman i Mael. Po drugie to tylko adaptacja, mogli zmienić parę faktów tak jak im się żywnie podobało...