PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39111
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

Rewelacja

ocenił(a) film na 10

Ogladalam ten film z 6 razy. Uwielbiam go poprostu. Jako horror jest do bani bo tam sie nie ma czego bac ale ta historia milosna wlasciwie pomiedzy Lestatem i Jessie. Super jest to jeden z moich ulubionych filmow. Moglabym ogladac na okraglo.

ocenił(a) film na 10
Gabrysia_2

nom ja też ... Lestat jest cudowny ... mnie też ogromnie się podobał ten wątek między Jesse i Lestatem ...to było bradzo wzruszające .... a oglądałaś ten filmik wczoraj na tvn -ie o północy???

ocenił(a) film na 4
Gabrysia_2

..mogłybyście oglądać go na okrągło?...to mam dla was dobrą radę...skombinujcie go sobie na cd/dvd/vhs i oglądajcie na okągło!
czyż to nie wspaniałe?

ocenił(a) film na 1
Snaga_Przeklety

A jak dla mnie to najwieksza porazka kinematografii. Zapewne nikt z piejacych z zachwytu nad tym "dzielem" nie widziala nawet okladki ksiazek Rice, bo ten film jest przy nich blady i plaski jak talerz.

GosiaQ

GosiaQ zgadzam sie. Ale jeśli ktoś uwielbia takie filmy w klimacie Blade:WIeczny Łowca, to ok, de gustibus non est disputandum ;)
A jeśli podoba się wam filmowy Lestat, powinniście obejrzeć Townsenda w "Wszystko o Adamie" :)

7martina

Ale tam już nie ma tych swoich ossstrych ząbków;)

ocenił(a) film na 3
Gabrysia_2

Film jest tragiczny. Połaczyć dwie książki w jedną produkcję, w dodatku w tak żałosny sposób. A wątek miłosny to najgrosze nieporozumienie całego przedsięwzięcia.