Film słaby, gra aktorska do bani.W porównaniu do "Wywiad. z wampirem" czy "Underworld" dno, nawet "Zew krwi" bardziej mi się podobał.Jedynymy plusami był Soundtrack do filmu, muzyka niesamowicie, oddawała wampirzy klimat no i królowa Aaliyah- dziewczyna film podciągneła troche w górę.
Film oceniam 2/10
kontynuacja wywiadu z wampirem?, królowa potępionych wypada na tym tle kiepściutko... nie wiem kto tak wysoko to ocenił, też myślę że muzyka nadrabia straty reszty, ale co do Aaliyah tu się nie zgadzam, mnie osobiście niczym nie przekonała, ogólnie kiepski film. Muzyka i pare efektownych sztuczek filmowych nadrabia straty.
Ja naprzykład tak wysoko oceniłam , gdyż uwazam że film był rewelacyjny, gra aktorska większości znakomita . Soudrack filmu był barzdzo dobrze dobrany a historia wampirów wciągająca
co do Underworld zgadzam się
zew krwi lepszy?! człowieku! litości!
i czemu porównujesz ze sobą tak różne filmy, co z tego, że horrory skoro mają ze sobą wspóle tylko to, że gł. boh. to wampiry?
Ao do tego, ze wywiad z wampirem byl lepszy, to sie chyba nikt nie bedzie klocil.
Ale musze powiedziec ze zadna czesc underworlda nie zrobila na mnie wrazenia. Wg mnie byly po prostu nudne.
Ale soundtrack jest naprawde fajnie dobrany i chyba najlepszy z calego filmu:)
Choc jeszcze glowny bohater tez pasowal do swej roli;)