PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39110
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

Stuart Townsend i Aaliyah doskonale nadali temu filmowi mroczny klimat. Wywiązali się z zadanych im ról... Jest to najlepszy film o wampirach!

ocenił(a) film na 6
W_Rabbit

_-^(@,@)^-_
Mnie się zdawało, że cały kunsht aktorski Aaliyah w tym filmie opiera się na pokazywaniu ząbków i mówieniu przepalonym głosem. Trochę mało, żeby mówić o "doskonałości".

ocenił(a) film na 4
gw1azdeczka

Hey:) Miło że ktos zauważył to:) Bo..nie wiem czemu występuje taki zachwyt nad jej rolą- może w zestawieniu z T. gra rewelacyjnie, ale to amrne porównanie:) Pozdrawiam ]:-)

ocenił(a) film na 10
Arrakin

A ja myślę że to wcale nie takie proste mówić z akcentem 4000 letniej egipskiej wampirzycy i nie mówię tu o zachrypniętym głosie. Alliyah poradziła sobei świetnie i to nie ze względu na pana T który był średnio przekonywujący
No ale widać koleżanka wie lepiej jak powinna mówić wiekowa królowa

Pozdro

ocenił(a) film na 4
krissek

Hmmmm.... taaakkkk....właśnie miałam wspomnieć że gra średnio, ciemny kolor skóry do wampirzycy też mi nie pasuje...ale akcent...no faktycznie! I cóż może się liczyć oprócz owego głosu?? Przy takim profesjonalizmie umiejętność zagrania roli jest bez znaczenia w zupełności. Z pokorą zatem przyznaje panu/ pani rację! :)
Mniam!

ocenił(a) film na 10
gw1azdeczka

TO BYŁa bardzo dobrze zagrana rola przez Aaliyae widziałem ten film 3 razy i za każdym razem zaopserwowałemciągle cośinnego w zachowaniu królowej film byłbardzo dobrze zrobiony fabuła ciekawa a film z minuty na minute coraz bardziej wciągał

ocenił(a) film na 3
komorowskilukasz

Nie żartujcie sobie!!!"Nalepszy film o wampirach"??!!Już nawet "Wampiry bez zębów" były lepsze!!!Obejrzyjcie sobie "Drakulę" Coppoli-to jest dopiero film o wampirach!!!Albo chociażby "Van Helsinga"
!!Aaliyah??No naprawdę była śmieszna:-)Film ma 0 klimatu.0 wciągania w wydarzenia.To jest moje zdanie.Wasze szanuję ,ale nie rozumiem.

gw1azdeczka

Zauważmy że Aaliyah nie zdążyła nagrać dialogów do filmu i nagrał jej jej brat~!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
_Juli_

Trafne stwierdzenie z tymi dialogami!A Aaliyah uważam,że była wspaniała.Włożyła w tą rolę dużo pracy - nauka akcentu,poruszania się itp.Stuart Townsend też nie najgorszy.Ogólnie uwiebiam film!!!