Tej kiły się nie da oglądać, bo faktycznie się przy niej człowiek męczy. Skoro ci sie ten syfilis podobał to trudno przecież nikt nie jest doskonały, a każda potwora etcetera... Jeżeli chodzi o "Interwju łit wempaja" no cóż nigdy nie byłem fanem filmow o wampirach. Jedyne wampiry jakie znam to pracownicy fiskusa i ZUS-u. Niemniej stawianie go obok jest co najmniej niesmaczne. Britney S. zacznę słuchać gdy zacznie growlować tak że ty Tadziu niestety, ale spudłowałeś. A z innej beczki to może Tadzio mi pomoże sklasyfikować tą kupę (nie nie nazwę "kłin of de demd" filmem nie wymagaj ode mnie takiego poświęcenia Tadziuniu). Tak więc pozostań Tadeuszku przy swojej "Królowej potępionych". Skoro cie bawi wampir grający rocka to niech tak pozostanie. A horrory zostaw ludziom którzy wiedzą czym jest horror.
Ten film da sie oglądać, bo faktycznie się przy nim człowiek odpręża. Skoro Ci sie ten film nie podobał, to trudno przecież nikt nie jest doskonały. Jeżeli chodzi o "Interwju łit wempaja" no cóż, zawsze byłem fanem filmow o wampirach. Poza wampirami z fiskusa i ZUS-u znam wiele innych, ale za to filmowych, przyjemniejszych. Niemniej stawianie go obok nie jest niesmaczne. Britney S. nigdy nie zacznie crawlować, także Ty Edziu niestety, ale spudłowałeś. A z innej beczki to Edzio jednak mi nie pomoże sklasyfikować tego filmu (nie nie nazwę Cie znawcą, nie wymagaj ode mnie takiego poświęcenia Edeczku). Tak więc nie pozostawaj Edziku przy "Królowej potępionych". Skoro Cie nie bawi wampir grający rocka, to niech tak pozostanie. Dobrze, że wiem kiedy zostawić jakiś gatunek filmu ludziom, którzy wiedzą czym on jest.
PS: generalnie, jak przeczytałem jeszcze raz Twojego posta, po tym jak napisałem swojego, to wychodzi na to, ze mój drogi Edziu mamy przeciwne (DOSŁOWNIE!!!) zdania. No gdybyśmy sie ze sobą jeszcze trochę zgadzali, ale nie, nie da rady, chyba nie podyskutujemy, bo w naszym przypadku, Edziku, nie ma szans na zgodę.
Rzeczywiscie, popelnilem blad, no i co z tego?! Cale szczescie, ze jest to forum traktujace o filmach, a nie polonistyczne:D W zasadzie powinni ten watek usunac, bo pomocny w ocenie filmu on nie jest, a przynajmniej mnie sie zle czyta pieniactwa roznych ludzi dotyczacych tego czy ktos napisal "u" zamiast "ó", zacytowal pod, a nie nad swoim postem albo mial na mysli zupełnie cos innego... TO JEST BEZ SENSU!!! A jak masz wielki problem z tym, czy to jest horror czy nie, to pisz maile do osoby, ktora zatwierdzila ta kategorie. Jak taki znawca jak Ty ją odpowiednio uzasadni, to zostanie ona zapewne zmieniona i wielu tu zgromadzonych osob na pewno bedzie miala wiecej z tego korzysci, niz z glupiego czepiania sie slowek i zapelniania "pustymi" postami forum. Pozdrawiam i do widzenia!
To nie było głupie czepianie sie jednej literki. Zmieniłeś całe znaczenie. Bądź zdrów. A jeszcze tylko jedno pytanko. To że uważam "kłin of de demd" za kiłę oznacza że słucham Britney S? Ciekawe.
Horror jest z regóły gatunkiem , który ma bawić i odprężać ... człowiek się uczy przez całe życie ...
Fakt. Jednych bawi Ministerstwo Głupich Kroków, a innych latające wnętrzności. Mnie jedno i drugie.
Najbardziej jednak bawi mnie Grzesio Rasiak i ci co twierdzą że nasz Grzesio jest piłkarzem.
heh
nie ma to jak komentarz na "poziomie"
gratuluję profesjonalizmu;/
Panie Znawco Horrorów...