PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39111
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

Kurcze nie mogę znaleźć tytułów książek Anny Rice związanych z tym filmem. Wydaje mi się, że jedna to jest WAMPIR LESTAT druga KRÓLOWA POTĘPIONYCH no i włąśnie trzeciego tytułu nie mogę sobie przypomnieć ;-(

użytkownik usunięty
Potepiona

Film Królowa Potępionych powstał z DWÓCH książek mianowicie Wampir Lestat i Królowa Potępionych.A oto spis książek Anne Rice:
1)Wywiad z Wampirem
2)Wampir Lestat
3)Królowa Potępionych
4)Pandora
5)Szatan Mnemoch
6)Wampir Armand
7)Opowieść o Złodzieju Ciał I i II.(ciężko je kupic,a jak już się znajdzie to są drogie (powyżej 200zł)).
A reszta chyba nie jest dostępna w Polsce.

ocenił(a) film na 3

ja bym jeszcze dołozyła wampira Vittorio :)) i ta seria o śpiącej królewnie........przebudzenie śpiącej krolewny , kara dla śpiącej krolewny i coś jeszcze :))) wampir vittorio napewno jest dostepny w polsce nie wiem tylko czy te spiące kroloewny sa dostepne.... :))

Potepiona

chcecie ksiązki Ani Ryz - nawet złodzieja?? Wpadnijcie na www.vampire-chronicles.prv.pl. @ tom zlodzieja jeszcze nie działa ale pracuje nad tym

ocenił(a) film na 6
Agu87

Opowieść o złodzieju ciał powyżej 200 zł? To chyba jakieś żarty! Przecież te książki nie są ze złota. Wystarczy dać ogłoszenie np. w Internecie lub poszukać w antykwariatach. Nie wyjdzie drożej jak 50 zł za obie części.

ocenił(a) film na 1
darkgate

Myslisz sie. Wejdz na www.allegro.pl i sama zobacz po ile jest Złodziej Ciał. Wydaje mi sie ze jest taki drogi ponieważ w Polsce jest mało wydan tej powiesci.

ocenił(a) film na 6
Ms_Anna

Nie, nie mylę się. Ja na Allegro o Złodzieja się nie biłam a zdobyłam go w inny sposób. Wystarczy troszkę pomyśleć i zadziałać. To tak jak z Upiorem w operze, tam osiągnął sumę ok 80 zł a ja zdobyłam go za niecałe 19. :)
Pozdrawiem i życzę owocnych oraz opłacalnych łowów!

ocenił(a) film na 1
darkgate

Spróbuj kupić Złodzieja za 19 zł to wtedy pogadamy (oczywiscie chodzi mi o 2 tomy)

ocenił(a) film na 6
Ms_Anna

Nie za 19 a za 50. A właściwie to za 48 złotych. HAHA! :P

ocenił(a) film na 6
darkgate

Oczywiście 2 tomy. Wiesz jak masz ochotę to kupuj sobie książki za 200 zł. A może Ty sprzedajesz Złodzieja ciał i psuję Ci interes? Bo naprawdę nie wiem po co się tak ciskać. Nie masz ochoty oszczędzić 150 zł ale może inni by chcieli i ja staram się im pomóc a Ty mnie atakujesz. Coś tu jest nie tak i to nie ze mną.

ocenił(a) film na 1
darkgate

Napisałaś ze zdobyłaś złodzieja w inny sposób, w jaki? Oczywiscie nie chodzi mi tu o ebooka, bo cos takiego się nie liczy, ale o zwykłą książkę. A tej książki nie da sie kupić tak jak ty sobie to wyobrazasz. Nie psrzedaje złodzieja ciał, wiec zadnego interesu mi nie psujesz, a ciskac to sie ty mozesz.

ocenił(a) film na 6
Ms_Anna

Jeśli chcesz sobie wierzyć w to że się nie da kupić tych książek za 50 zł to sobie wierz. Ale ja właśnie je kupiłam za taką sumę. Jak - napisałam wcześniej. I myślę, że jednak to ty możesz się pociskać bo chyba przepłaciłaś.

ocenił(a) film na 1
darkgate

Jakbyś chciała wiedzieć to ja nie kupywałam Złodzieja Ciał - zdobyłam go w inny spodób.

ocenił(a) film na 6
Ms_Anna

Może ukradłaś?
Zresztą ta rozmowa jest zupełnie bezsenu i nie zamierzam zniżać się do twojego poziomu ciągnąc ją dalej.
Teletubisie mówią papa!