już się nie mogę doczekać aż pokażą to w polskich kinach. w końcu ile można. czy ktoś wie może czemu w Polsce musimy tak długo czekać na premierę Królowej? w Stanach film jest zdaje się od stycznia, nawet moje kumpele z Niemiec już dawno (bo chyba w kwietniu) go widziały. co jest nie tak? przecież nie będę sobie psuć wrażenia oglądając to ściągnięte w DivX ale jak tak dalej pójdzie to chyba nie wytrzymam do 16 sierpnia...
:-)
Trzymaj sie dziewczyno... trzymaj!
Ogladanie na komputerze, daje blady, pusty, jalowy odbior filmu...to jak lizanie ekranu telewizora w nadzieji ,ze poczujemy smak lodow w puszczanej wlasnie reklamie...:-)
Jeszcze tylko miesiac...
będzie jeszcze dłużej
Przykro mi ze oskubię Cię z ostatnich złudzeń ale film nie będzie wogóle emitowany w polskich kinach. :(
Cały czas śledzę losy tej produkcji ze względu na Aaliyah i muszę stwierdzić że jestem bardzo zawiedziona wręcz wściekła !!!
Czekam na ten firm od światowej premiery która miała miejsce 22 lutego!! i się nie doczekam :( ani ja ani nikt inny
Film wyjdzie od razu na dvd w listopadzie !!
I jak tu nie ciągnąć divix-ów ????
Pozdrawiam
Kriss
hmmm, to mi przykro
...poniewaz widzialam juz ten film. i to wcale nie na kompie. poszlam do wypozyczalni DVD a facet (ktory juz wie ze zawsze z kolezanka wypozyczamy horrory) mowi ze ma dla nas nowosc i wyciaga spod lady krolowa... bylam troszke zszokowana. ale wzielam i obejrzalam (u kolezanki ktora ma zestaw kina domowego niewiele ustepujacy kinu prawdziwemu). film moze fenomenalny nie jest, ale obejrzec warto. aaliyah wypadla calkiem niezle.