aż szkoda gadać. przede wszystkim chyba nie dało się gorzej zagrać głównych ról i jedyny osoba, która jako tako wypadła na ekranie to perez. oczywiście zdecydowanie najgorsi byli lestat i akasha.
zreszta właściwie cały film był do bani, fabuła mogła przedstawiać się bardzo ciekawie, ale tego szczytu artyzmu nie udało się twórcom osiągnąć.
100% racji.Mi też się strasznie nie spodobał się ten obraz.Moim zdaniem dobrze wypadł tylko aktor odgrywający Lestata,Stuart Townsend.Choć do Toma Cruise'a,który grał Lestata w "Wywiadzie z wampirem",sporo mu brakuje.
Jeżeli o mnie chodzi to filmy z wampirami w roli głównej pochłaniam jak świeże bułeczki... Mnie film się podobał. Mimo, że aktorzy nie są super znani, z czym mamy do czynienia w wywiadzie, tym nie mniej sądzę, że film zalicza się do tych pozycji, które miłośnik fantastyki, wampirów, lub chociażby całkiem przystojniastych facetów obejrzeć musi... Zresztą muzia w tym filmie jest the best:)
Ja uważam ze film jest dobry, wręcz bardzo dobry, a jedyną osobą, która w tym filmie źle wypadła to akasha, aaliah w tej roli to porażka!! townsend - super!!
Śmiertelni i nieśmiertelni - wybaczcie ale ja kocham mieszac z błotem ten film. Badziewie - Ania Ryż pewnie dostała zawału kiedy go ogladała...
jak juz kiedys mowiłem Anna bardziej doceniła starania tych tworcow niz hollywoodzkich dupkow przy Wywiadzie z Wampirem :]