PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39111
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

aż szkoda gadać. przede wszystkim chyba nie dało się gorzej zagrać głównych ról i jedyny osoba, która jako tako wypadła na ekranie to perez. oczywiście zdecydowanie najgorsi byli lestat i akasha.
zreszta właściwie cały film był do bani, fabuła mogła przedstawiać się bardzo ciekawie, ale tego szczytu artyzmu nie udało się twórcom osiągnąć.

użytkownik usunięty
ajrisz

Zgadzam się że najlepiej zagrał Vincent Perez.

ajrisz

100% racji.Mi też się strasznie nie spodobał się ten obraz.Moim zdaniem dobrze wypadł tylko aktor odgrywający Lestata,Stuart Townsend.Choć do Toma Cruise'a,który grał Lestata w "Wywiadzie z wampirem",sporo mu brakuje.

Cerberus

raczej odwrotnie ;) to Tomowi do Stuarta duzo brakuje ;)

użytkownik usunięty
BMF

Jeżeli o mnie chodzi to filmy z wampirami w roli głównej pochłaniam jak świeże bułeczki... Mnie film się podobał. Mimo, że aktorzy nie są super znani, z czym mamy do czynienia w wywiadzie, tym nie mniej sądzę, że film zalicza się do tych pozycji, które miłośnik fantastyki, wampirów, lub chociażby całkiem przystojniastych facetów obejrzeć musi... Zresztą muzia w tym filmie jest the best:)

ocenił(a) film na 10
ajrisz

Ja uważam ze film jest dobry, wręcz bardzo dobry, a jedyną osobą, która w tym filmie źle wypadła to akasha, aaliah w tej roli to porażka!! townsend - super!!

ajrisz

Śmiertelni i nieśmiertelni - wybaczcie ale ja kocham mieszac z błotem ten film. Badziewie - Ania Ryż pewnie dostała zawału kiedy go ogladała...

Agu87

jak juz kiedys mowiłem Anna bardziej doceniła starania tych tworcow niz hollywoodzkich dupkow przy Wywiadzie z Wampirem :]

ajrisz

Tak?!? Ciekawe... Ja czytałam coś zupełnie innego...

Agu87

to pokaż mi tą stronke modralinko :) Jak znajdziesz to ja ci pokaze tą moja na ktorej to znalazłem... tylko musze ją znaleźdz :)