PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39110
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

koszmar

ocenił(a) film na 7

film moze sie podobać chyba tylko tym którzy nie czytali ksiażki inaczej to zawał muwrowany :( i kto wybrał Aaliyah do tej roli? Nie twiedze ze była zła tylko jak urwana z księżyca zresztą cała obsada aktorska jest denna

Bene

Brawa dla tej Pani, absolutnie sie zgadazm.

Bene

Hmmmmm chyba twoje słowa się sprawdzą bo mi osobiście film się bardzo podobał no ale nie czytałam książki, włąsnie zamierzam się za to zabrać tylko no niestety nie moge jej nigdzie znaleźć :-(

Bene

Ksiązki "Wampir Lestat" i "Królowa Potępionych" (na ktorych podtawie jest nakrecony film) moze łatwo znalesc, wystarczy pochodzic po księgarniach, a jesli tam nie ma to mozna kupic w necie ( ja robie to tylko tak). Jeśli się wciągniesz i postanowisz ze chcesz mieć całą serie to problem mozesz miec z kupieniem "Opowieści o złodzieju ciał" jest bardzo cieżka do znaleźienia i do tego wydana w 2 tomach (mi sie to udało). Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
Bene

no to tak: zgadzam sie z panią nr 1. i z panią nr 2. film-koszmar dla tych co czytali rice.

ocenił(a) film na 3
Bene

zgadzam sie!!! ksiazki sa rewelacyjne ale to co zobaczylam na filmach (obydwu) bylo smutne..
kilka fajnych motywow nic wiecej.
tlumacze sobie bezecne zakonczenie faktem smierci aliyah
krolowa potepionach z pewnoscia uratowal jeden fakt-muzyka. zarowno wszystkie kawalki w stylu "forsaken" czy "czy slept so long" jak i muzyka instrumentalna "air Lestat" i inne. w zasadzie chcialam to zalanczyc ale musze wyznac ze za bardzo nie orientuje sie w tym wirtualnym swiecie ale jak juz bede wiedziec co i jak to...

ocenił(a) film na 3
Bene

Ja sie skręcałam z żałości. Film sam w sobie taki jakis, może sie podobac, albo nie ( mi zdecydowanie nie) ale w porównaniu z KSIĄŻKAMI to ten film powinien zostac zniszczony, bo jaszcze ktoś zdegustowany nie sięgnie po ksiązkę, zrażony brakiem sensu w tym filmie....

GDZIE SCHOWALI LOUISA! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr