przestawiam spis utworów z tego filmu :)
1. Wayne Static (of Static-X) - Not Meant For Me
2. David Draiman (of Disturbed) - Forsaken
3. Chester Bennington (of Linkin Park) - System
4. Marilyn Manson - Redeemer
5. Jay Gordon (of Orgy) - Slept So Long
6. Papa Roach - Dead Cell 7. Deftones - Change (In The House of Flies)
8. Disturbed - Down With The Sickness
9. Static-X - Cold
10. Earshot - Headstrong
11. Godhead - Penetrate
12. Kidneytheives - Before I'm Dead
13. Tricky - Excess
14. Dry Cell - Body Crumbles
kurde...człowieku!!! jesteś moim idolem!!! a wiesz może, który Lesiu na samym początku "śpiewał"? ten pierwszy, który na koncercie poleciał...? z góry thx!!! 0$KA
hmmm... już 2 ściągnęłam... Redeemer i System.. I ten 1 z koncertu to chyba System... Nie na 100%, ale chyba tak... Ale koleś, i tak jesteś wielki za spis utworów...=) 0$KA
A można wiedzieć skąd ściągasz te kawałki? Bo ja próbowałam już chyba wszędzie i nigdzie nie znalazłam...
AgatkA
No jak to skąd? Ze starej, dobrej Kazy! Ty gdzie szukałaś? Bo na programach typu: Kazaa, eMule, czy DC++ to tego jest na kopy !! Pozdrawiam:)
hehe nie ma za co ;)
ale wiesz jak to bylo ciezko znalezc?? ale muza jest przednia wiec sie troche nameczylam :D
hehehe... no to się na dobre wkręciłam...mam już system, redeemer, not meant for me i forsaken...C.U.D.O. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 0$KA
nioooo... widzisz, szczęściarz jesteś, ale niektórzy nie są tak doskonali i muszą ściągać z neta...;) 0$KA
a wiec tak:
pierwsza piosenak podczs koncertu to: Slept so long Jay'a Gordona z Orgy, druga (również z koncertu) to: Not Meant for Me / Wayne Static
Gdy Akacha zżera to serducho w pubie, leci System - Chestera Benningtona (wokal)...w tle jeszcze czasem mozna posłuchać Redeemer MM (to o tej piosence Jessy mowi, iz Lestat śpiewa o skrzypaczce).
Igraszki Akachy i Lestata to: Change - Deftones, no i na koniec, gdy ida sobie za raczke, to Kidney Thieves i ich: Before I'm dead :)
co do mp3, cały Soundtrack zalega an moim dysku (of corz zipowany z orugianłu :) ), a SLept so long mozna zciagnac stad: http://lestatnlouis.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/thequeenofthe damnedsoundtracksleptsolong.mp3 [lestatnlouis.tripod.com ...]