PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31908}

Królowa potępionych

Queen of the Damned
2002
6,3 39 tys. ocen
6,3 10 1 39111
4,4 9 krytyków
Królowa potępionych
powrót do forum filmu Królowa potępionych

przestawiam spis utworów z tego filmu :)

1. Wayne Static (of Static-X) - Not Meant For Me

2. David Draiman (of Disturbed) - Forsaken

3. Chester Bennington (of Linkin Park) - System

4. Marilyn Manson - Redeemer

5. Jay Gordon (of Orgy) - Slept So Long

6. Papa Roach - Dead Cell 7. Deftones - Change (In The House of Flies)

8. Disturbed - Down With The Sickness

9. Static-X - Cold

10. Earshot - Headstrong

11. Godhead - Penetrate

12. Kidneytheives - Before I'm Dead

13. Tricky - Excess

14. Dry Cell - Body Crumbles

Lupa_nigra

kurde...człowieku!!! jesteś moim idolem!!! a wiesz może, który Lesiu na samym początku "śpiewał"? ten pierwszy, który na koncercie poleciał...? z góry thx!!! 0$KA

Madame_de_Lioncourt

hmmm... już 2 ściągnęłam... Redeemer i System.. I ten 1 z koncertu to chyba System... Nie na 100%, ale chyba tak... Ale koleś, i tak jesteś wielki za spis utworów...=) 0$KA

użytkownik usunięty
Madame_de_Lioncourt

A można wiedzieć skąd ściągasz te kawałki? Bo ja próbowałam już chyba wszędzie i nigdzie nie znalazłam...

AgatkA

No jak to skąd? Ze starej, dobrej Kazy! Ty gdzie szukałaś? Bo na programach typu: Kazaa, eMule, czy DC++ to tego jest na kopy !! Pozdrawiam:)

Lupa_nigra

hehe nie ma za co ;)
ale wiesz jak to bylo ciezko znalezc?? ale muza jest przednia wiec sie troche nameczylam :D

Lupa_nigra

niio...muza jest cyniasta!!! domyślam się, że nie łatwo to wynaleźć...=) thx!!!!!! 0$KA

Madame_de_Lioncourt

hehehe... no to się na dobre wkręciłam...mam już system, redeemer, not meant for me i forsaken...C.U.D.O. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 0$KA

użytkownik usunięty
Lupa_nigra

ej niooo ludziska, ja mam juz cały sounstrack od paru ladnych dni...........

nioooo... widzisz, szczęściarz jesteś, ale niektórzy nie są tak doskonali i muszą ściągać z neta...;) 0$KA

użytkownik usunięty
Lupa_nigra

NIe znacie moze jakies stronki z muzuką do tego zajefajnego filmu..

ocenił(a) film na 7
Lupa_nigra

a wiec tak:
pierwsza piosenak podczs koncertu to: Slept so long Jay'a Gordona z Orgy, druga (również z koncertu) to: Not Meant for Me / Wayne Static

Gdy Akacha zżera to serducho w pubie, leci System - Chestera Benningtona (wokal)...w tle jeszcze czasem mozna posłuchać Redeemer MM (to o tej piosence Jessy mowi, iz Lestat śpiewa o skrzypaczce).

Igraszki Akachy i Lestata to: Change - Deftones, no i na koniec, gdy ida sobie za raczke, to Kidney Thieves i ich: Before I'm dead :)

co do mp3, cały Soundtrack zalega an moim dysku (of corz zipowany z orugianłu :) ), a SLept so long mozna zciagnac stad: http://lestatnlouis.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/thequeenofthe damnedsoundtracksleptsolong.mp3 [lestatnlouis.tripod.com ...]

Ma_Osoba

oj, już Cię lubię ziomuś...:) chwała Ci za tą rozpiskę... R.E.S.P.E.C.T.! ;)

ocenił(a) film na 8
Lupa_nigra

boże, wprost ubóstwiam to ostatnie z filmu, kidneythieves!
zajebiste hity...!

ocenił(a) film na 8
Lupa_nigra

boże, wprost ubóstwiam to ostatnie z filmu, kidneythieves!
zajebiste hity...!

Mr_Dope

Muzyka w filmie jest niesamowita mam już nawet ściągnietą płyte no ale chyba tylko 10 piosenek bo mi się mój program do ściagania wali :-(