PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655615}

Krocząc wśród cieni

A Walk Among the Tombstones
2014
6,6 48 tys. ocen
6,6 10 1 47761
5,8 16 krytyków
Krocząc wśród cieni
powrót do forum filmu Krocząc wśród cieni

Niezawodny Neeson, nie do końca przewidywalny (zwłaszcza gdy jest „moda” w kinie na gloryfikacje zboków i psychopatów), no i zakończenie (krok „12”). Polecam

ocenił(a) film na 6
nieugiety

No właśnie z tym dopracowaniem trochę nie do końca. Cały film podobał mi się na 8. Jednak waham się pomiędzy 7 i 6. Bo pokazani ludzie od narkotyków są mocno nieporadni i co zaskakujące i niewiarygodne - bez otoczenia? Nie musi być od razu tłumu i mafijnej struktury, ale taka pustka wokół dużej i w pewnym oczywiście sensie łatwej kasy ? To mi nie pasuje do mojej może słabej orientacji (z filmów i wiadomości) o tym środowisku - ale nie pasuje......

arkonia

Nie rozumiem tych zachwytów powyżej. Film nieudany. Radzę nie tracić czasu na oglądanie.

nieugiety

Kompletnie nie rozumiem zachwytu nad tym filmem jak dla mnie to film jest denny i nudny

ocenił(a) film na 8
Artur_948

A dla mnie, nadal jest filmem wart obejrzenia. Choć Neeson miał kilka potknięć (kto ich nie miał) – pewnych ról nie powinien przyjmować – ale nie tutaj. W kategorii filmów kryminalnych, jest jeden z ważniejszych aktorów i czas tego nie zmieni. Natomiast bez litości zmienił (czas) odbiorców, komiksowa narracja i bieg filmów – to dla nich TOP.