Krucjata Bourne'a

The Bourne Supremacy
2004
7,6 161 tys. ocen
7,6 10 1 161230
7,1 29 krytyków
Krucjata Bourne'a
powrót do forum filmu Krucjata Bourne'a

byle co

ocenił(a) film na 3

przyznam sie ze nie czytalem ksiazki.. ogolnie film kiepski, fabule niezbyt skomplikowana, dialogi dretwe, plus okropna jedyna mina damona (on chyba nie ma innych w repertuarze), zdjecia kiepskie, jedna scena poscigu dosc dobrze zrobiona.. nie polecam

ocenił(a) film na 10
yarek

Wg. mnie super film z super klimatem (szczeg. w Moskwie), scena poscigu naprawde jedna z lepszych jakie widziałem. Damon w tym filmie wyjatkowo mi sie podoba, lepszy niz pierwsza czesc. Ja polecam :)

yarek

Hehe, koń by się uśmiał! Co z tego że się nie czytało książki? Ma to oznaczać że nie można poprawnie zrozumieć filmu? Yarek wyraźnie do takich osób należy, ponieważ fabuła tego filmu jest dość skomplikowana (ale przy uważnym oglądaniu nie ma problemu), dialogi jak dialogi w kinie akcji, niektóre zdjęcia nowatorskie a właśnie scena pościgu może uchądzić za gorszą. Co do miny Damona to się nie wypowiadam, bo trzeba chyba być zauroczonym żeby aż tak szczegółowo przyglądać się jego licu (szczególnie w tego rodzaju filmach). Ogólnie, jako kino akcji jedna z lepszych produkcji ostatnich lat i jako takie godne obejrzenia.