PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=35781}

Krwawy ring

Zhong Hua Ying Xiong
1986
6,7 1,4 tys. ocen
6,7 10 1 1447
Krwawy ring
powrót do forum filmu Krwawy ring

...niestety mu się niezbyt udał.Banalna fabuła w tego typu produkcjach mi nie przeszkadza,ale jeśli walk jest niewiele i są nieciekawe to już niewybaczalny grzech.Tylko ostatni pojedynek prezentuje się w miarę przyzwoicie,reszta kompletnie nie przykuła mojej uwagi(knajpiane bójki i walki bokserskie).Dobrze że Jet więcej nie brał się za reżyserię.Ocena 5/10 to ocena zawyżona,ale filmy z ulubionymi aktorami zawsze trochę podciągam.

hellboyjr

też lubie bardzo jeta ale ten film to najgorszy jak z nim oglądałem. w porównaniu choćby do seri "unce upon a time in china" wypada bardzo mizernie.

ocenił(a) film na 5
fox_77

najgorszy z jetem li to "kult zła" moim zdaniem... ten jeszcze daje rade...

WujekChu1ek

"kult zla" to jeden z niewielu filmow Jeta ktorego nie ogladalem, wiec poki co ten ma u mnie najnizsze notowania

ocenił(a) film na 5
fox_77

A no widzisz też nie widziałem wszystkich jego filmów jak na razie widziałem 34/36 ,ale mam nadzieje ze dzisiaj nadrobię zaległości:P A co do kultu zła to nie polecam chyba że jesteś fanem JETA LI jak ja ale dla zwykłego zjadacza popcornu radze omijać szerokim łukiem...

ocenił(a) film na 5
WujekChu1ek

Potwierdzam,Kult zła jest kiepski,może nawet najgorszy w jego filmografii.

ocenił(a) film na 5
hellboyjr

Widziałem już wszystkie jego filmy "Poszukiwacze świętej księgi" jest najgorszy....pozrd

ocenił(a) film na 5
WujekChu1ek

Zapomniałem o Poszukiwaczach...,faktycznie nie było to za fajne i z Kultem zła mogłoby konkurować.Prawdę mówiąc bardzo zawiodłem się tez na Pewnego razu w Chinach 3.Większość walk odbywa się w kostiumach smoków podczas festiwalu i wygląda nieciekawie, a w dwóch pierwszych częściach walki po prostu wbijają w fotel.

ocenił(a) film na 5
hellboyjr

Zgadzam sie w 100 % hellboyjr. Kompletny brak fabuły nie mowiac juz o scenariuszu...

ocenił(a) film na 7
hellboyjr

A mi się podobał, krwawe walki, brak głupawych zachowań typowych dla Jackiego Chana i brutalna rzeczywistość, gdzie rządzi silniejszy.