PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35366
6,0 35 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

na prawdę dobra komedia :D

emeszl

Też się uśmiałam :D Zmiażdżyła mnie do reszty akcja z defibrylatorem :D

masquerade__

jako horror oceniłbym na 3 natomiast jako komedia 9 także jako średnia 6 :)

ocenił(a) film na 7
emeszl

dokładnie. dlatego dałam aż 7. dawno się tak nie uśmiałam :D szczególnie przy 'I'm gay, I'm gay! ... If it helps...' no i defibrylator też był dobry. o ile dobrze pamiętam, to jeszcze po tym wstała?

ocenił(a) film na 6
gabrysiowa

no a jakże :D śmiechowy film :]

qulka

w sumie to powinno być zaliczane do komedii. To ja gdzie cholernie się boję horrorów uważam, że to komedia :D

ocenił(a) film na 3
emeszl

Zauważyłam, ze horrory bywają częściej komediami niż właśnie horrorami... kurczę, mam dylemat jak ten film ocenić.

sleeping_sun

Jakby miał kategorię komedia to bym dała 8 nawet :P

ocenił(a) film na 3
emeszl

Niektóre momenty były zabawniejsze niż większości filmów komediowych i tak jak Ty dałabym nawet 8, ale jako horror dałam zaledwie 4. ;)

sleeping_sun

Ja 2, bo to straszne nie było, normalnie to jak ja czytam 'horror' to zakrywam się żeby nic mnie czasem za nogi nie ciągnęło czy coś, oczy też ledwo widoczne i lecimy, a tutaj to hajla bajla :D

ocenił(a) film na 3
emeszl

Rzeczywiście nie było żadnych momentów, które by choć odrobinę mnie wystraszyły. I w tej chwili moja ocena została troszkę zawyżona. Zmienię na 3, 2 wydaję się za mało, bo nawet dobrze się bawiłam przy nim. ;D Osobiście nie obejrzałam żadnego horroru po którym mogę stwierdzić, że bałam się. jedynie przy Pile zakrywałam często oczy, ale nie ze strachu a z obrzydzenia.

sleeping_sun

Ja to oglądam zawsze pod przymusem :( Jedynym horrorem, który oglądnęłam z własnej woli to wszystkie trzy części Paranormal.

ocenił(a) film na 3
emeszl

Ja wręcz przeciwnie, lubię oglądać horrory. Paranormal oglądałam jedynie drugą część i wydała się nawet fajna, choć momentami nudna. Czekałam jedynie na jakieś dziwne zdarzenia. Podobała mi się realistyczne nakręcenie tego, bodajże wszystkie sytuacje były kręcone kamerą w domu.

ocenił(a) film na 5
emeszl

A pamiętacie tę scenę z policjantem, który jeszcze chodził i gadał mimo że został dźgnięty w głowę, hehe

ocenił(a) film na 3
rumpel86

Albo jak na końcu była walka między Jill i Sidney. Ta pisarka niby walczyła o życie a walczyła jakby dopiero wróciła z sanatorium, pełna energii. Pozazdrościć jej siły do walki! Albo pod koniec Jill dostała mocnymi wstrząsami a wstała jak nowo narodzona gotowa zabić.

ocenił(a) film na 4
emeszl

dokładnie! :D

ocenił(a) film na 3
agnieszkaef

numer jeden z enemefa :D

użytkownik usunięty
emeszl

komedia jak się patrzy a szczególnie na końcu