PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Możliwy SPOILER, nie wiem jeszcze dokładnie, co napiszę SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER Chyba już...

Od czego by tu zacząć... wszyscy (większość) jesteście jacyś dziwni. Właśnie zdałem
sobie z tego sprawę, czytając wypowiedzi pod różnymi filmami. Np. Tytuł jednego z
postów pod filmem "Klucz do koszmaru" brzmi "Niestety przewidywalny". Pod filmem
"Narzeczony mimo woli" znajdujemy temat pt. "Film, który mimo przewidywalności warto
obejrzeć". Mógłbym przytoczyć jeszcze z 1000 przykładów. Ludzie! Mijacie się z prawdą.
Jesteście zmienni jak ta przysłowiowa kobieta. Chcecie obejrzeć film zaskakujący, a
kiedy już go dostaniecie, olewacie.

CHYBA SPOILER Z FILMU WYSPA TAJEMNIC SPOILER

Od czasu filmu "Wyspa Tajemnic", żaden inny film nie zaskoczył mnie tak jak "Krzyk 4", a
temu kto powie, że mało filmów widziałem, powiem DUPA!

CHYBA SPOILER Z FILMU WYSPA TAJEMNIC SPOILER

Film nie jest zły. Nie oczekujmy od czegoś takiego jak Krzyk, jakiegoś arcydzieła. Przecież
to nasz stary, może już nie tak dobry jak kiedyś, ale wciąż świetny Krzyk.

BTW
KOCHAM COURTENEY COX!
Musiałem to w końcu zrobić ;)

patrykDJ2009

No Jill byla zmienna bo mordowała......

ocenił(a) film na 4
bobek90

A ty jesteś niezmienny, bo wciąż jesteś głupi.

patrykDJ2009

co nie zmienia faktu że jll mordowala więc byla zmienna...

ocenił(a) film na 4
bobek90

Każdy wie, że Jill była mordercą. Nie musisz się już powtarzać.

patrykDJ2009

Ci co nie oglądali nie wiedzą więc teraz maja okazje sie dowiedzieć,nie bedą musieli iśc do kina i zaoszczędzą kasę.Czyż nie jestem wspaniałomyslny?

ocenił(a) film na 4
bobek90

Nie, jesteś głupi. Zwykle nie rozmawiam z trollami i idiotami, ale czasem warto to zrobić, żeby zobaczyć, jak to dobrze, że nie jest się debilem.

patrykDJ2009

Jeżeli tobie do przekonania się o tym że nie jesteś debilem potrzebne są takie "dyskusje" to współczuję...

ocenił(a) film na 4
bobek90

Naucz się czytać ze zrozumieniem :/

patrykDJ2009

Kiedy mnie zjesz?,a może ja zjem ciebie?,ale uprzedzam najpierw będę musiał cie popieprzyć...lubie przyprawy

ocenił(a) film na 6
bobek90

czy to nie ty jesteś przypadkiem g*wnem muchy

dawiddarko

Nie to nie ja...

użytkownik usunięty
bobek90

Dobrze że Buka tu nie zawitała :d film jest świetny i na pewno jak każda część Krzyku (z wyjątkiem jak dla mnie słabej 3) zaskakująca. Williamson to dobry scenarzysta. No i piękna Hayden też dodaje temu filmowi uroku. Zaraz po 1 najlepsza część. A scena otwierająca wręcz genialna!

Może nie tyle genialna co zaskakująca - to na pewno:)