PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35372
6,0 35 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Horror ?

ocenił(a) film na 3

No jak dla mnie niestety nie, bardziej mi to przypomina komediodramat. Aktorzy grają jakoś
sztucznie, większość scen jest przewidywalna, nie widziałem poprzednich części ale
oglądając to jak bym gdzieś to już widział... ogólnie słaby filmik i nie polecam, no chyba że
ktoś się naprawdę nudzi to w akcie desperacji można obejrzeć.

użytkownik usunięty
Arturo36

Podstawowy błąd - skoro nie oglądałeś poprzednich to po co się brać za 4 z kolei? Nie chodzi mi tu jednak o braki w fabule i nieznajomości postaci, ale po prostu już wcześniej byś wiedział jak Craven podchodził do tej serii (ba na pewno nie chciał nią straszyć) i co chciał poprzez nią widzowi przekazać...

ocenił(a) film na 3

Ale jak by nie było film jest nudny i przewidywalny, ale to jest moje zdanie, jednemu może się film podobać a drugiemu nie. Ja akurat jestem w tej drugiej grupie.

Arturo36

Szczególnie rozwiązanie akcji jest przewidywalny co nie? Na pewno każdy od początku wiedział( jak TY) kto zabijał.

ocenił(a) film na 3
Pif_Paf

No widzisz akurat Cię zadziwię[SPOILER!!!!]---->, bo jakoś od początku ta dziewczyna wydawała się podejrzana i u mnie były tylko 2 opcje, albo przeżyje jako jedna z nie wielu albo po prostu będzie zabójcą. Więc jeżeli Ty tego nie zauważyłeś to może znaczyć że jesteś mało spostrzegawczy albo za mało oglądasz filmów ;). Bo jak dla mnie kino maniaka, taki filmy jest bardzo przewidywalny bo np. jeżeli oglądasz pierwszy raz "Ojca Chrzestnego" (oczywiście to jest przykład i nie nawiązuje do tego filmu) domyślił byś się co się może stać ? raczej nie, ja z resztą też gdy oglądałem po raz pierwszy ten film.