Nic pozytywnego ani strasznego. Momenty zaskoczenia - to wszystko, reszta to komedia.
Nie profesjonalna gra aktorów, którzy zamiast odczuwać strach rżną twardzieli i mają zabawę z każdego morderstwa.
DLA MNIE KOMEDIA. momentami łapałem się za głowę. Być może gra aktorska we wszystkich częsciach przyczynia się do mojej tak krytycznej oceny - nie wiem do końca - fil jest LIPNY
NAJGORSZA CZĘŚĆ Z WSZYSTKICH... to czysta komedia i wyśmianie widza... Jak można było do czegoś takiego dopuścić?
...NAJŚMIESZNIEJSZA scena z filmu? Przebicie czaszki CAŁYM nożem... a koleś co? wychodzi z auta, chodzi i POTRAFI mówić... Śmieszne...
"to czysta komedia"
Wiesz, co to pastisz i parodia? Wszystkie części Krzyku bazują na tych dwóch pojęciach.
A ty wiesz co to gust? Odpowiem za ciebie: nie. Większego bezguścia od ciebie robiącego z siebie pośmiewisko na filmwebie jeszcze nie widziałem.
Jak to określiła moja przyjaciółka 10/10 w skali OBCIACHU. NAjgorsze dno, jakie kiedykowiek widziałam. Dokładnie - to KOMEDIA...i to jeszcze z dokładką żenady ;/ Chyba więcej wydali na reklamę niż na solidny scenariusz, nie mówiąc nic o wykonaniu...litości...ta scena z nożem w mózgu to juz szczyt. I te powody, dla którego mordowano...Gry aktorskiej - zero!!!!! Tu umierają przyjaciele, a inni robią imprezę .... co za porażka ;/ -10. Ten film to jakis żart...ani jednej pozytywnej opinii nie da się o nim powiedzieć.