PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

mnie 3 czesc jest fajan wyjątkowa ze morderca kreci film i zabija ofiary wedlug scenariusza to jest to a wy jakie macie zdanie i lubie tego romana jest spoko

ocenił(a) film na 10

Mnie się najbardziej druga część podobała. Jest wzorowym sequelem. W dodatku spektakularny finał z wściekłą Laurie Metcalf :-)

użytkownik usunięty
michi468

aha naprawde no ,ale 1 częśc jest też fajna ale zobaczymy jaki bedzie finał krzyk 4 juz 15 kwietnia

użytkownik usunięty

Jak już to Krzyku i pisz jakoś po polsku w miarę, bo niektórych Twoich postów czytać się nie da.

Co do samego tematu to zdecydowanie jedynka. Głównie ze względu, że wówczas było to coś nowego. Dwójka również nie była zła. Trzecia mam wrażenie zrobiona na siłę i aby tylko zamknąć trylogię.

http://www.filmweb.pl/film/Krzyk-1996-91/discussion/Krzyk+-+renesans+i+odrodzeni e+kultu+slasher%C3%B3w,1252558
Najlepsze podsumowanie.

ocenił(a) film na 7
Ghost_Love_Score

Zorro piszę się Krzyku, a nie Krzyka :> . Pisałem w profilu filmu Krzyk 3, że to moja ulubiona część choć najlepsza wg mnie to jedynka. Co do mordercy to moi faworyci - 1. Billy, 2. Roman, 3. Stuart, 4. Mickey, 5. Mrs Loomis.

ocenił(a) film na 4

Krzyku, krzyka... co za różnica, nie przejmuj się, bo pewnie większość takich krytyków internetowej mowy nie mówi w realu chodź w połowie tak dobrze jak podaje. Wiem, że w XXI w. czas to pieniądz, więc ludzie nie mają czasu poprawiać wyrazów podkreślanych czerwoną, falowaną, ale fakt, lepiej się czyta posty poprawnie napisanie i ludzi mają lepsze mniemanie i budzą większy respekt w Internecie do bezbłędnych pisarzach.

Co do filmu, każdy był dobry i każdy miał w sobie coś niepowtarzalnego, ale mnie najbardziej do gustu przypadła trzecia część ze względu na humor i komedię, która nieco umknęła w poprzednich częściach.

ocenił(a) film na 10
patrykDJ2009

Fakt, trzecia część miała świetny humor. Szczególnie duet Gale + Jennifer
Mój ulubiony cytat: "You`re obsessed with her and you`re obsessed with her doughter!"

użytkownik usunięty
michi468

No tak michi ale mnie sie podobało jak morderca daje skazówki sidney co ma robic ale najbardzije lubie romana z tego filmu hehe a pomiedzy nami wiesz że teraz pojde 1 raz wszysci na krzyk 4 bo wtedy nie miałem okazi iscna żadną czxesc tego filmu

ocenił(a) film na 7

na imdb dodano kolejne zdjęcia z Krzyk 4 i 30sekundowy spot... Ta część póki co zapowiada się kozacko :)

użytkownik usunięty
Skejcik

ok dzięki ,a która ci się czescpodobała krzyku jeśli jesteś fanem tego filmu

ocenił(a) film na 7

Zorro pisałem o tym wyżej "Pisałem w profilu filmu Krzyk 3, że to moja ulubiona część choć najlepsza wg mnie to jedynka. Co do mordercy to moi faworyci - 1. Billy, 2. Roman, 3. Stuart, 4. Mickey, 5. Mrs Loomis." Choć na pewno czwórka po obejrzeniu będzie moim #1 filmem z serii :D

użytkownik usunięty
Skejcik

aha ok

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem