PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

What's your scary movie?
Ciekawie byłoby znaleźć się w obliczu takiej sytuacji.
Ktoś morduje ludzi których znamy, nikt nic nie wie o mordercy, nie wiadomo czy nie będziemy następni, jak smakuje śmierć...
Czyżby przyszła pora aby obudzić uśpione zło?

ocenił(a) film na 4
mirek_men

Nie podpuszczaj ;P

patrykDJ2009

wolałbym nie ;)

ocenił(a) film na 6
mirek_men

Poszukuję ludzi zdecydowanych i z wyobraźnią, zdolnych fizycznie i bez ograniczeń...

mirek_men

Ja uważam, że taka sytuacja może się zdarzyć jeszcze teraz w szczególności, gdy ktoś sobie zobaczy ten film i sobie ubzdura ze chce zabijać . A dobrze wiemy na świecie jest dużo psychopatów. I kto wie może Ty staniesz się jego celem ;-)

ocenił(a) film na 6
Nightforce

Chętnie się zmierzę z mordercą, wymienimy się doświadczeniami..
Uważacie że śmierć ze starości jest lepsza niż być zamordowanym?
Starzejecie sie i umieracie jak miliony innych istnień, giniecie w tle. Natomiast śmierć z ręki mordercy to już wyjątkowość, wtedy się wyróżniasz. Z takiej perspektywy morderca nie zabiera życia, nadaje jemu sens...

ocenił(a) film na 4
mirek_men

Ja w takim razie polecam ci nie siedzieć dłużej na filmwebie w poszukiwaniu kogoś, kto by z chęcią wypruł ci flaki, tylko od razu iść do poradni psychologicznej ;)

ocenił(a) film na 8
mirek_men

Oj tam... mierzenie się z mordercą już przebrzmiało. Według zasad Krzyku 4 to bycie mordercą jest cool. Nie graj ofiary - wyreżyseruj film :P

(żart)

ocenił(a) film na 9
Julie_James

Hehe przypomniał mi się plakat z filmu "Hack!" (Cięcie). Widniał tam napis: "Jak dać się zabić, to z fantazją!" :)
http://www.filmweb.pl/film/Ci%C4%99cie-2007-252943#

ocenił(a) film na 7
mirek_men

Sam zaaranżuj taką sytuację.. Pomorduj parę osób (znajomych) wrób kogoś innego w to, i stań się gwiazdą :D
PS: Jak sie zdecydujesz to nie powielaj znanych schematów. Stwórz cos wyjątkowego, Twój własny horror :)