i nie mówię tu o morderstwach. Trzecia część była totalną pomyłką, nie sądzę żeby tu było lepiej. Jednak na pewno obejrzę (jako fan dwóch pierwszych części) :) Miejmy nadzieję, że się rozczaruję pozytywnie :)
A mnie się trójka akurat bardzo podobała. Może ze względu na to, że była taką mieszanką komedii z horrorem.
Jak to powiedziano w 2 części. Jeśli jest to trylogia... Jak widać wszystkie trylogie były ok. Ale żeby 4 część była ok, musi być częścią 2 trylogii. A z tego wynika ,że to bd klapa :P
Trzecia część była bardzo dobrym filmem ze słabymi scenami akcji. Czwarta klimatem podobno przypomina pierwszą część. Opinie po pokazach testowych są bardzo pozytywne.
zgodze się z tobą michi 3 była fajna ,ale juz 4 dni do premiery a ty michi wybierasz się na ten film ??????????
to macie super, a u mnie w Kielcach robia remont i kino od dzis do 29.04 nieczynne ... super k*rwa
Rozczarowałem się pozytywnie. Zdecydowanie czwarta część lepsza od trzeciej :) Ależ krew się lała! Ale kto jest mordercą się domyśliłem wcześniej :)
Ja niestety nie mogłam się domyśleć, bo na filmwebie zdradzono to dużo wcześniej (okropny neo-spam). Mi się ta część bardzo podobała. O wiele lepsza od trójki.
No, moim zdaniem trzecia część jest dlatego tak katastrofalna, bo nie napisał jej Kevin Williamson. Ten gość jednak "czuje" serię, którą sam wymyślił - i pozostałe części dzięki niemu trzymają poziom. Czwarta dorównuje drugiej i tylko trochę jest gorsza od pierwszej. Ja jestem na tak i na pewno wybiorę się na "piątkę". :P
O tak, sama się sobie dziwię, ale naprawdę będę czekać na kolejną część. Nie jestem zwolenniczką tasiemców (przez co nie przepadam za serialami, choć są wyjątki od reguły), ale ta część mnie tak pozytywnie zaskoczyła... Jestem pod wrażeniem :)
(Przepraszam za moją składnię, jestem trochę zmęczona i trudno mi się przez to myśli)