Całkiem nieźle się zapowiada:
http://www.youtube.com/watch?v=MOAwf7IhWkU&feature=player_embedded
"It's all over the internet! It is?" - Dewey jak zawsze w formie.
Aż się zalogowałem :D by odpowiedzieć na tego posta :D
Szczerze ?? Nie oglądaj tego filmu. Trailer powiedział wszystko właściwie... a jedyny twist będzie dotyczył głów(nia)nego bohatera zapewne. Nie warto wydawać kasy... wieeerz mi.
Courteney Cox jest jedną z moich ulubionych aktorek, ale oglądając ja mi.in w Cougar Town, albo na tym zwiastunie dochodzę, do wniosku, że jest coraz bardziej sztuczna, jednakże ciągle pozostaje tak samo gorąca i seksowna, jak jeszcze za czasów Przyjaciół.
A co do filmu, to przewiduje średnią między 4.5, a 5.5, chyba, że fani trylogii jak i samej Cox troszkę podwyższą symbolicznie ocenę.
"A co do filmu, to przewiduje średnią między 4.5, a 5.5" Wróżbita się znalazł nr totka następnego losowania też znasz :) Jak już będzie powyżej 7 np 7.2 :)
Zazwyczaj jest tak, że następne części jakiegoś horroru są co raz gorsze. Ja naprawdę życzę wszystkim którzy tego chcą, żeby ta część Krzyku miała średnią powyżej 7. Ja również bym tak chciał, ale nie wydaje mi się, żeby dociągnnęła do średniej 6,0. Może się mylę, ale patrząc na resztę filmów tego typu, to widzimy, że nie są one specjalnie doceniane.