PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Nowy zwiastun

ocenił(a) film na 10

Całkiem nieźle się zapowiada:

http://www.youtube.com/watch?v=MOAwf7IhWkU&feature=player_embedded

"It's all over the internet! It is?" - Dewey jak zawsze w formie.

VisitorQ

Raczej komedia a nie horror, a szkoda.

ocenił(a) film na 10
Woj8ech

"What's your favorite scary movie??" - My life :]

ocenił(a) film na 10
danio344

Woj8ech :Raczej się Zdecydowanie nie znasz, a szkoda.

VisitorQ

Aż się zalogowałem :D by odpowiedzieć na tego posta :D
Szczerze ?? Nie oglądaj tego filmu. Trailer powiedział wszystko właściwie... a jedyny twist będzie dotyczył głów(nia)nego bohatera zapewne. Nie warto wydawać kasy... wieeerz mi.

ocenił(a) film na 4
Crazy_Ivan

Courteney Cox jest jedną z moich ulubionych aktorek, ale oglądając ja mi.in w Cougar Town, albo na tym zwiastunie dochodzę, do wniosku, że jest coraz bardziej sztuczna, jednakże ciągle pozostaje tak samo gorąca i seksowna, jak jeszcze za czasów Przyjaciół.

A co do filmu, to przewiduje średnią między 4.5, a 5.5, chyba, że fani trylogii jak i samej Cox troszkę podwyższą symbolicznie ocenę.

ocenił(a) film na 10
patrykDJ2009

"A co do filmu, to przewiduje średnią między 4.5, a 5.5" Wróżbita się znalazł nr totka następnego losowania też znasz :) Jak już będzie powyżej 7 np 7.2 :)

Robert831231

Powyżej 7?! Czyli Twoim zdaniem dorówna pierwszej części?

ocenił(a) film na 4
Dewan

Zazwyczaj jest tak, że następne części jakiegoś horroru są co raz gorsze. Ja naprawdę życzę wszystkim którzy tego chcą, żeby ta część Krzyku miała średnią powyżej 7. Ja również bym tak chciał, ale nie wydaje mi się, żeby dociągnnęła do średniej 6,0. Może się mylę, ale patrząc na resztę filmów tego typu, to widzimy, że nie są one specjalnie doceniane.

ocenił(a) film na 10
Dewan

Mam nadziej, że tak :)