PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 35 tys. ocen
5,6 10 1 35366
6,0 35 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

podobnie jak w części 2 ;] nie mogłem zgadnąć czy to już film czy ciągle Stab ;d

Ta scena początkowa jest faktycznie udana , ogólnie moim zdaniem bardzo dobra kontynuacja i trochę nieco lepsza od dwójki i trójki

użytkownik usunięty
Siwy1984

dokładnie dlatego dziwi tak niska nota tego filmu ;/

Faktycznie 5,5 to stanowczo za mało jak na ten film .

ocenił(a) film na 3
Siwy1984

Jak dla mnie to ta ocena 5,5 jest chyba za wysoka, jak dla mnie ten film to totalna porażka od dawna nie widziałem takiego badziewia.

użytkownik usunięty
Siwy1984

Co się dziwisz? Film obejrzały i oceniły przede wszystkim osoby, które nie znają konwencji "Krzyku" - wystarczy popatrzeć na ich wypowiedzi, takie teksty jak "gniot", czy "badziewie", a zero argumentów - no może poza tym, że film raczej śmieszy niż straszy, co akurat zawsze było integralnym elementem "Krzyku", więc teksty tego typu pasują tutaj jak dziura w moście. Na FW nie ma sensu gadać o tym filmie, bo raczej nie spotkacie tutaj wielu osób, którzy rozumieją, czym jest pastisz.

W sumie to się nie dziwie bo tak jest , spoglądając na te niektóre komentarze tutaj odnoszę wrażenie że naprawdę wiele ludzi faktycznie nie do końca chyba rozumie konwencje tego filmu

ocenił(a) film na 8

Ta scena bardzo mnie zaskoczyła :D
Nie wiem, dlaczego ocena tego filmu jest tak niska...
Wielbicielką " Krzyku " jestem od dzieciństwa i to zawsze będzie jedna z moich ulubionych serii horrorów, tyle powiem.