Wiem, że teraz zagląda tu dużo osób więc mam małe pytanko.
W "Scream 2 " na samym początku dwoje bohaterów ginie na premierze filmu "Stab", zaś
w "Scream 3" akcja dzieje się podczas zdjęć do "Stab 3". Może ja coś przegapiłam a może
nie. Ale gdzie w filmie jest mowa o "Stab 2"? Skoro w drugiej części "Krzyku" jest mowa o
pierwszej części filmu "Cios" to logicznie rzecz biorąc w trzeciej części "Krzyku" powinni
kręcić drugą część "Ciosu". Jak ktoś wie coś na ten temat to będę bardzo wdzięczna.
"Stab 2" został nakręcony przed wydarzeniami z "Krzyku 3". W tej części też jest jakaś wzmianka o tym filmie.
pod koniec drugiej części cotton mówi, że będzie z tego dobry film. A w trójce film zaczyna się dość długo po wydarzeniach z drugiej części. Można tak wywnioskować ze wszystkiego.
Ja znalazłam tylko moment, w którym jest pokazany plakat z filmu "Stab 2". Ale skoro "Stab" jest o wydarzeniach z pierwszego Krzyku, to "Stab 2" powinien być o wydarzeniach z drugiego Krzyku. W takim razie o czym jest "Stab 3"? Na planie filmowym są dekoracje z pierwszego Krzyku i z drugiego także. Więc może ja coś przegapiłam a może pan Wes czegoś nie dopilnował.