Słabo słabo...mogą ogladnac ci co bardzo lubia serie ale nic nowego sie tu już nie znajdzie!momentami głupawy,momentami pachnie odgrzewanymi flakami...Sydney mogła by juz w koncu umrzec:):) ale jest lepsza niż terminator:) nawet Creven z tym nic juz. nie zrobi, nie ma co sie oszukiwac dalsze kontynuacje nie maja sensu bo skoro zatrudiaja orginalnego reżysera i scenariusz pisze twórca 1czesci a efektów nie widac to dalsze kontynuacje nie maja sensu! Bardzo podobała mi sie 1sza czesc na swój sposób i czas była orginalna,ciekawa i trzymajaca sie w miare kupy,gdzie koncówka była zaskoczeniem.
Ja wiem ze filmy robi sie dla kasy ale po tak długim czasie spodziewałem sie od tej kontynuacji czegos choc odrobine lepszego..
Mi sie też nie podobało za bardzo i nawet gdyby nie fakt, że mam porównanie z poprzednimi częściami które bardzo lubie, film jako samodzielna produkcja też byłby średni.Jedyny plus to fakt, że zaskoczyła mnie tożsamość mordercy, tego się na pewno nie spodziewałam:)
Miło oglądało się znów w akcji "starą gwardię" i w sumie cieszę się, że jednak nie uśmiercili nikogo z ich trójki.Ale w filmie nie było żadnego momentu, który trzymałby w napięciu, "Krzyk" zawsze był trochę jak parodia horroru, ale tym razem (pomijając końcówkę) było trochę zbyt przewidywalnie.