PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Słabo słabo...mogą ogladnac ci co bardzo lubia serie ale nic nowego sie tu już nie znajdzie!momentami głupawy,momentami pachnie odgrzewanymi flakami...Sydney mogła by juz w koncu umrzec:):) ale jest lepsza niż terminator:) nawet Creven z tym nic juz. nie zrobi, nie ma co sie oszukiwac dalsze kontynuacje nie maja sensu bo skoro zatrudiaja orginalnego reżysera i scenariusz pisze twórca 1czesci a efektów nie widac to dalsze kontynuacje nie maja sensu! Bardzo podobała mi sie 1sza czesc na swój sposób i czas była orginalna,ciekawa i trzymajaca sie w miare kupy,gdzie koncówka była zaskoczeniem.
Ja wiem ze filmy robi sie dla kasy ale po tak długim czasie spodziewałem sie od tej kontynuacji czegos choc odrobine lepszego..

ocenił(a) film na 7
mikikul

Mi sie też nie podobało za bardzo i nawet gdyby nie fakt, że mam porównanie z poprzednimi częściami które bardzo lubie, film jako samodzielna produkcja też byłby średni.Jedyny plus to fakt, że zaskoczyła mnie tożsamość mordercy, tego się na pewno nie spodziewałam:)
Miło oglądało się znów w akcji "starą gwardię" i w sumie cieszę się, że jednak nie uśmiercili nikogo z ich trójki.Ale w filmie nie było żadnego momentu, który trzymałby w napięciu, "Krzyk" zawsze był trochę jak parodia horroru, ale tym razem (pomijając końcówkę) było trochę zbyt przewidywalnie.