PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

data polskiej premiery

użytkownik usunięty

Jak sądzicie kiedy będzie wiadomo o dacie polskiej premiery , jak film jest gotowy a nie dodali zdjec i innych ifnormacji ile czas trrwania eh kurcze ,a muzyka jakie zespoły czyn ktoś cos wie na jaki kolwiek temat.prosze sie odezwać

ocenił(a) film na 10

Polska premiera rzekomo miałabyć 15 kwietnia, ale czy cos sie zmieniło to tego to ja nie wiem :)

ocenił(a) film na 6
MansonBest

fajnie by było jakby puścili do kin :)

użytkownik usunięty
jaguar800i

no ja też nie moge się doczkeać

ocenił(a) film na 10
jaguar800i

Na pewno puszczą, mają puścić!! Bo ja czekam na to z utęsknieniem xDD

użytkownik usunięty
MansonBest

no racja,ale ciekawe keidy dodają zdecia na filmweb i date polskiej premiery . a ak uwazasz krzyk 4 bedzie fajny ak inne cześći

ocenił(a) film na 7

Widzę Zorro55, że jesteś fanatykiem tej serii bo ja także :p. Co do premiery to tu na Filmweb jest podana światowa premiera 13.04, ale nawet sam trailer pokazuje, że premiera w USA jest 15.04

użytkownik usunięty
Skejcik

wiemznam pewna strone gdzie to chyba potwierdzono wiesz

ocenił(a) film na 10

Jak 1,2 i 3 są genialne to i 4 będzie genialna. Zresztą jak kręci to Craven to stawiam na to ze bedzie coś więcej niż fajnie!! xDD

użytkownik usunięty
MansonBest

aha to fajnie no ja nie moge się doczekać, krzyka 4 ja często w codze w filmweb i krzyk 4 ciekawe jaki film bedzie czy to będzie nowa trylogia

ocenił(a) film na 7

Podobno jak Krzyk 4 odniesie sukces to powstaną kolejne dwie części. Póki co nie jest znana jeszcze data polskiej premiery.

użytkownik usunięty
Skejcik

Premiera: 2011-04-15 (kino), 2011-04-13 (świat) ma byc 15 w polsce make huż nie moge się doczekać wiesz

ocenił(a) film na 7

masz pewność co do daty Zorro? Na imdb są podane premiery w kilku krajach, ale nie ma Polski. W Niemczech jest dopiero 4 maja, a z tego co mi wiadomo w Polsce horrory zawsze (niektóre) miały często opóźniane premiery.

ocenił(a) film na 9
Skejcik

ja wlasnie na Plejada.pl wyczytałem, że Polska premiera ma byc 15 kwietnia...więc CHYBA to prawda aczkolwiek na filmweb nie ma zadnej wzmianki na ten temat...więc...też tak dziwnie bo niby ma byc, ale jednak nie ma...moze za jakis czas będzie wiecej info na ten temat i oby faktycnzie aby premiera była 15 kwietnia :D:D

użytkownik usunięty
Dann

cos wam powie ,ja byłena jednejstronieiwidzialem ze ma byc 15 kwietnialeczkolwiek masz racje dann ze na filmweb nie ma o polskiej premierze ani słowa musi zaczekac to zobaczymy czy będzie czy nie

użytkownik usunięty
MansonBest

"Zresztą jak kręci to Craven to stawiam na to ze bedzie coś więcej niż fajnie!! xDD"

Też zawsze wychodziłem z takiego założenie, ale obecnie bym polemizował. Miał kilka wpadek jak chociażby Hill Have Eyes II czy Swamp Thing... najbardziej mnie jednak zaskoczyła (i to bardzo na minus) jego nowa produkcja - "My soul to take" (Zbaw mnie ode złego) - przestraszyło mnie w niej tylko to, że Scream 4 może zostać utrzymany w podobnej konwencji. Wówczas będzie dramat.

Co do daty polskiej premiery.. stawiam na wakacje, najpóźniej jesień.

użytkownik usunięty

y obawiam sie ze chyba w kwietniu bo ja maja plany zrobic swiatową 13 to i 15 kwietnia polska tak na fdb pisze ze bedzie 15 kwietnia polska premeira ,po aktorach i zwiastunie myśe ze może ta czesc sie udac ale na pewno trzeba być w dobrej myśli

ocenił(a) film na 7

jest już data na "imdb" w Polsce i jest 15 kwietnia :D. Super, już niedługo :D

użytkownik usunięty
Skejcik

no tak wiadomo

ocenił(a) film na 9

a na Filmweb nadal cisza...no, ale skoro już na IMDb pisze, że Polska premiera jest 15 kwietnia więc teraz trzeba tylko czekac :D:D xD

użytkownik usunięty
Dann

no al ciekawe jaki film bedzie ,ja uwazam ze fajny ale ciekawe czy bedą 4 czesci czy nowa trylogia ?

ocenił(a) film na 9

no cóz, przekonamy sie za miesiąc xP ja gdzieś wyczytałem, że jesli "Krzyk 4" odniesie sukces to prawdopodobnie Wes nakręci kolejne dwie częsci, a jeśli film okaże sie porazką to zakończy sie na tych 4 częściach ;] no, ale pożyjemy zobaczymy...

użytkownik usunięty
Dann

To zalezy też od widzów i od oceny filmu tez akotrzy jak zagrają czy też widzą sie spodoba ,wiesz nowa obsada pwoiem tak nie które nowe twarze nie które stare ale uważam że może być naprawde fajny bo widząc to po aktorach wiesz jak bedzie ocna chociaz 7,5lub 4 lub7,1 będzie dobrze a ty ????????????

ocenił(a) film na 9

hmm kurcze no nie wiem...cezko na "sucho" coś stwierdzic jaki film będzie, ale sądząc myśle, że ocena moze byc granicach 7,1 chociaz troche to bez sensu zastanawiac sie nad główną oceną filmu przedjego obejrzeniem, ale mimo wszystko pokładam nadzieje w tym filmie i oby naprawde był straszny :P

użytkownik usunięty
Dann

no jak ja byłem mały obejrzałem z kuzynem film krzyk 1 raz balem sie ale,tez mam nadzieje ze tez bedzie straszny nowe sceny inaczej film ułozony nowe ofiary ale ciekawi mnie kto bedzie mordercą,ale wszystko sie okaze fnał 15 kwietnia polskiej premiery

ocenił(a) film na 9

noo ja tez jak byłem mały oglądałem "Krzyk" i "Krzyk 2" też sie bałem tego xD jedyne co mnie wkruza w tym filme to wstawki humorystyczno-komediowe... zwłaszcza w trzeciej części...i zamiast czuć groze to sie czuło się komedie xD jeśli miałbym wybierac to "Koszmar minionego lata" tez słynny slasher z lat 90-tych bardziej trzymał w napięciu i jakos bardziej mnie przeraził ;] no, ale zobaczymy może i "Krzyk 4" też będzie siał groze xD ;P
Pozdrawiam ;]

użytkownik usunięty
Dann

Hip hip hura hip hip hura niech żyje krzyk 4 niech żyje data się potwierdziła 15 kwietnia krzyk 4 polska premiera cieszmy się

ocenił(a) film na 9

noo właśnie zauważyłem, więc został miesiąc :D:D

użytkownik usunięty
Dann

no tak, i własnie moze niedługo dadzą opisy i jęcia i jakies informacje o muzyce

ocenił(a) film na 9

noo bo na IMDb juz jest pare fotek z filmu a co do muzyki to cóz...zobaczymy :P
P.S zorro55 nie masz wrażenia, że tylko my tu zaglądamy?? :D xD

Dann

Forum Film Poland ustawiło datę Polskiej premiery na 15 kwietnia 2011.

ocenił(a) film na 10
Ghost_Love_Score

Poza tym film ma podobno trwać 104 minuty. To trochę mniej niż sądziłem biorąc pod uwagę obecność wielu nowych bohaterów.

użytkownik usunięty
michi468

michi wiesz róznie fimy trwaja ale sie cieszmy ze jest fm inne horrory też trwają 105 lub 130 ale wiesz cieszmy sie ze bedzie w polsce 15 kwietnia