PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

Które z nich wam sie podoba ???

- Kirby Reed
- Gale Weathers-Riley
- Jill Roberts
- Sidney Prescott
- Zastępczyni Judy Hicks
- Rebecca Walters
- Kate Roberts
- Olivia Morris
- Jenny Randall
- Marnie Cooper
- Trudie
- Sherrie
- Rachel
- Chloe

Dla mie olivia a waszym zdaniem

krzyk3

Moją ulubioną postacią z filmu jest Kirby Reed

SPOILER!!!!!!!

Szkoda, że zginęła...

ocenił(a) film na 9
krzyk3

I tak żadna nie przebiła Tatum z jedynki :(
Nie lubię Haydie, bo zawsze gra jakieś beznadziejne cheerleaderki, ale tu się spisała.

użytkownik usunięty
ken_tucky

Hayden oczywiście, jest urocza ;]

ocenił(a) film na 7

Hayden :)

SPOILER!
ej, ale nie było pokazane, jak wyziąnęła ducha, może specjalnie, żeby mogła wrócić :D

identyfikator1992

Też nad tym myślałam, ale to by było zbyt piękne, żeby było prawdziwe :P

ocenił(a) film na 5
krzyk3

Zdecydowanie Lucy Hale, po obejrzeniu zwiastuna myślałem, że będzie jedną z ważniejszych bohaterek, więc trochę się rozczarowałem, że od razu ginie i to w filmie, będącym w filmie, który jest w jeszcze jednym filmie :D
A poza nią Emma Roberts. Jeśli chodzi o urodę aktorek to ta część przoduje, w dwójce jeszcze mi się podobała Sarah Michelle Gellar i też żałowałem, że tak szybko ją uśmiercili.

ocenił(a) film na 6
lew890

Spoilerek kolego, spoilerek.

ocenił(a) film na 4
krzyk3

Już po raz czwarty best of best zostaje Courteney Cox. GALE 4EVER! Chociaż Lucy Hale również niczego sobie.

patrykDJ2009

Mam takie same zdanie - Kriby :) Coś takiego z siebie oddała, choć grała, jak przed chwilą zwróciłem uwagę. w Zebra z klasą.

ocenił(a) film na 7
krzyk3

Mi się jeszcze podobała postać odgrywana przez Kristen Bell.
Ale każda postać odgrywana przez Kristen mi siępodoba :P

ocenił(a) film na 10
krzyk3

Słuchajcie pisałem do Heyden na facebooku,że się w niej zakochałem,że bardzo mi się podobało jak grała w tym filmie,że mam nadzieję,iż kiedyś będzie dane mi ją spotkać.Problem w tym,że jej ostatnia aktywność na facebooku to 12grudnia 2010.Także sobie poczekam pewnie na odp.Wysłałem jej też zaproszenie do znajomych,jak mi da akceptację to wam powiem
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001306461899&ref=ts jej profil

ocenił(a) film na 7
hanysOPP

Hayden Panettiere czyli Kirby Reed

ocenił(a) film na 8
wujaniek

Już wcześniej pisałem,że najbardziej podobała mi się Kirby,ale Olivia,Rebecca Walters i Lucy Hale jako Sherrie też były niezłe. Tą ostatnią pamiętam z serialu Bionic Woman:Agentka przyszłości,szkoda,że w Krzyku tak krótko grała.

krzyk3

wszystkie

ocenił(a) film na 8
h4r

Wszystkie? Nawet matka Jill,a ciotka Sidney;)
HanysOPP szczerze Ci kibicuję i czekać z niecierpliwością na ciąg dalszy.Życzę Ci szczęścia,a już odpowie to pozdrów ją od nas,czyli od fanów Krzyku,którzy docenili jej rolę.Swoją drogą to trochę pojechałeś po bandzie z tym wyznaniem miłości,mogła się dziewczyna trochę wystraszyć.Choć z drugiej strony pewnie nie pierwszy raz spotyka się z taką sytuacja,zdążyła się przyzwyczaić.

greg_slowik

Śmiem wątpić, że mu odpisze...
Ona pewnie dostaje setki takich wiadomości dziennie i raczej ich wszystkich nie czyta jeśli to w ogóle jej profil jest w co też wątpię

ocenił(a) film na 10
natka_wojak

Raczej jej.Pytałem się jej znajomych,który ma.Kilku.I co wszyscy by mnie kłamali?Najwyżej nie odp.a faktycznie z tą miłością do niej przesadziłem.

ocenił(a) film na 8
hanysOPP

HanysOPP ciągle masz szansę. Nie wiedziałem,że Hayden i Władymir Kliczko byli parę,ale to już przeszłość.Hayden znowu jest wolna i do wzięcia: http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=30212

ocenił(a) film na 7
greg_slowik

1 SIDNEY PRESCOTT - one and only, zawsze
2 Kirby - wow!
3 Jill - nie zadzieraj z oryginałem!
4 Olivia - doll

ocenił(a) film na 4
AutorAutor

Jill Roberts czyli Emma Roberts