ćiekawy jestem jak sadzicie czy bedzie też fajna muzyka do filmu krzyk 4. i jakie zasady bo jak ma tez byc przypuścmy 5 i 6 czesc to musza być zasady no chyba że zrobią tylko 4 części
Muzykę ponowie skomponował Marco Beltrami. Fragment można usłyszeć w najnowszym zwiastunie. W trzech pierwszych częściach wyszło mu świetnie więc i w tej pewnie się popisze :)
no powiec mi a wszystkie te pisenki co były w 3 czesciach podobały ci się czy tak średnio ?????
Ale chodzi ci o score Marco Beltramiego, czy piosenki różnych wykonawców? Jeśli chodzi o to drugie, to wyszło dobrze w dwóch pierwszych częściach i słabo w trzeciej. Ciekaw jestem czy będzie kolejna wersja "Red Right Hand" do czwartej części.
mi chodziło o piosenki różnyc wykonawców mnie sie podobao piosenki z scream 3 też np zespół creed eh ciekawy jestem ale nie moge tego filmu się doczekać a ciekawe też kiedy polska premiera tego filmu będzie
jesteś spoilerowcem!!! wygadałeś kto jest zabójcą,już cię namierzają,lepiej usuń konto!
a radzisz mi usunacczy nie i słuchaj chce wszystkich przpeorsicporadz co mam zrobc
Najpier poprawić pisownię ;) no nie wiem czy żartujesz, lecz jeśli mówisz na poważnie to zacznij pisać mądre posty to zmarzesz grzech :D
Dobra dostaniesz rozgrzeszenie. Dwie zdrowaśki i pier****** się kilka razy w łeb ;)