PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=395824}

Krzyk 4

Scream 4
2011
5,6 36 tys. ocen
5,6 10 1 35507
6,2 27 krytyków
Krzyk 4
powrót do forum filmu Krzyk 4

krzyk 4

użytkownik usunięty

ćiekawy jestem jak sadzicie czy bedzie też fajna muzyka do filmu krzyk 4. i jakie zasady bo jak ma tez byc przypuścmy 5 i 6 czesc to musza być zasady no chyba że zrobią tylko 4 części

ocenił(a) film na 10

Muzykę ponowie skomponował Marco Beltrami. Fragment można usłyszeć w najnowszym zwiastunie. W trzech pierwszych częściach wyszło mu świetnie więc i w tej pewnie się popisze :)

użytkownik usunięty
michi468

no powiec mi a wszystkie te pisenki co były w 3 czesciach podobały ci się czy tak średnio ?????

ocenił(a) film na 10

Ale chodzi ci o score Marco Beltramiego, czy piosenki różnych wykonawców? Jeśli chodzi o to drugie, to wyszło dobrze w dwóch pierwszych częściach i słabo w trzeciej. Ciekaw jestem czy będzie kolejna wersja "Red Right Hand" do czwartej części.

użytkownik usunięty
michi468

mi chodziło o piosenki różnyc wykonawców mnie sie podobao piosenki z scream 3 też np zespół creed eh ciekawy jestem ale nie moge tego filmu się doczekać a ciekawe też kiedy polska premiera tego filmu będzie

ocenił(a) film na 1

jesteś spoilerowcem!!! wygadałeś kto jest zabójcą,już cię namierzają,lepiej usuń konto!

ocenił(a) film na 9
androgenius

ciebie androgenius już namierzyliśmy, dobrze radzę często oglądaj się za siebie

użytkownik usunięty
Luki_1

mam pytanie pomóz mi usunac powiec jak daj skazówke ok dzięki z góry

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
androgenius

Co do namiarów, nie chce podawać ich forum Rafale;)

ocenił(a) film na 1
Luki_1

to wyślij mi na maila cieciu

ocenił(a) film na 9
androgenius

androgenius@wp.pl prawda?

ocenił(a) film na 1
Luki_1

wyślij nawet na tego maila,zobaczymy co tam na mnie macie :D

ocenił(a) film na 8

chcesz się zrehabilitować tym postem ? :D

użytkownik usunięty
Kamila186

a radzisz mi usunacczy nie i słuchaj chce wszystkich przpeorsicporadz co mam zrobc

ocenił(a) film na 8

Najpier poprawić pisownię ;) no nie wiem czy żartujesz, lecz jeśli mówisz na poważnie to zacznij pisać mądre posty to zmarzesz grzech :D

ocenił(a) film na 9
Kamila186

Dobra dostaniesz rozgrzeszenie. Dwie zdrowaśki i pier****** się kilka razy w łeb ;)

ocenił(a) film na 1
Luki_1

te,proboszcz :D

ocenił(a) film na 7
androgenius

Nie ma rozgrzeszenia za coś takiego. Nawet z okazji świąt. No może dożywotni ban na internet rozwiązał by sprawę. Trzeba być wyjątkowym chamem aby zakończenie filmu zdradzać.