a tylko ''8'' w mojej ocenie, bo wkurzały mnie czasami te ''zdolności'' Dastana, były takie...
hymm... nieludzkie. :D ale niepatrząc na to, to to idealny film! :)) szkoda tylko, że nie zapoznał
się (na nowo) z Szejkiem i Seso, ale grunt, że żyją! xd z tego najbardziej się ciesze, bo
polubiłam ich. byłam i pozytywnie zaskoczona, bo na serio myślałam, że Dastan cofnie czas
tylko aby uratować Tamine, a tu niespodzianka! :D
zgadzam się też daje 8 mnie najbardziej denerwowały momętami niedopracowane efekty specjalne
Film jest oparty na grze, gdzie Dastan również skacze jak małpa po wszystkim, po czym się da. Więc te nieludzkie zdolności były jak najbardziej potrzebne, aby oddać jego charakter :)
no tak, ale nie wiedząc o tym dziwiło mnie, że ZWYKŁY człowiek wyczynia takie rzeczy, po czym ''wczucie się'' w ten film było mniejsze :p
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam xD
Technicznie rzecz biorąc, w grze nie ma takiej postaci jak Dastan. To jest inna postać, z inną zupełnie historią i przeszłśocią
Skoro dla ciebie zdolności Dastana były "nieludzkie",to strach pomyśleć,jakie wrażenie zrobiłby na tobie Ezio Auditore da Firenze :D
no nie wiem, nie wiem :D ale oglądając drugą część z tego serialu, to nie widać, aby był jakiś nieomylny :p czyli jest dobrze! :D
wow! masz na awatarze Godzille! jae! :D