PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160530
5,5 37 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

a tylko ''8'' w mojej ocenie, bo wkurzały mnie czasami te ''zdolności'' Dastana, były takie...
hymm... nieludzkie. :D ale niepatrząc na to, to to idealny film! :)) szkoda tylko, że nie zapoznał
się (na nowo) z Szejkiem i Seso, ale grunt, że żyją! xd z tego najbardziej się ciesze, bo
polubiłam ich. byłam i pozytywnie zaskoczona, bo na serio myślałam, że Dastan cofnie czas
tylko aby uratować Tamine, a tu niespodzianka! :D

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

zgadzam się też daje 8 mnie najbardziej denerwowały momętami niedopracowane efekty specjalne

ocenił(a) film na 8
mlaczarnafm

Film jest oparty na grze, gdzie Dastan również skacze jak małpa po wszystkim, po czym się da. Więc te nieludzkie zdolności były jak najbardziej potrzebne, aby oddać jego charakter :)

Little_Green_Bag

no tak, ale nie wiedząc o tym dziwiło mnie, że ZWYKŁY człowiek wyczynia takie rzeczy, po czym ''wczucie się'' w ten film było mniejsze :p
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam xD

ocenił(a) film na 6
Little_Green_Bag

Technicznie rzecz biorąc, w grze nie ma takiej postaci jak Dastan. To jest inna postać, z inną zupełnie historią i przeszłśocią

mlaczarnafm

Skoro dla ciebie zdolności Dastana były "nieludzkie",to strach pomyśleć,jakie wrażenie zrobiłby na tobie Ezio Auditore da Firenze :D

jporuba

no nie wiem, nie wiem :D ale oglądając drugą część z tego serialu, to nie widać, aby był jakiś nieomylny :p czyli jest dobrze! :D

wow! masz na awatarze Godzille! jae! :D

użytkownik usunięty
mlaczarnafm

Beznadzieja ten film wg mnie, nigdy prawie tak nie mówię o filmach ale ten poza efektami dla mnie nie oferował kompletnie nic. Durna interpretacja gry i durnowaty scenariusz masakra