PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Ostatnio przeglądałem stronę princa T2T i natrafiłem na linka do fanartów. Obczaiłem obrazki (w tym 3 z Polski) i natrafiłem na pracę Kaileeny_Farah. Skojażyłem że to pewnie osoba z tego forum! Pytanie więc kieruję do użytkowniczki Kaileeny_Farah: czy to Twoja praca znajduje się na tej stronie? Zakładając że tak gratuluję! Swoją drogą piękny rysunek :D i jeszcze jedno: Dostałaś jakąś nagrodę czy cuś? Z pewnością się należy :). Dla zainteresowanych podaję linka: http://www.princeofpersiagame.com/uk/news/ [www.princeofpersiagame....]

daniel1301

Tak, to mój rysunek. Nagrody nie dostałam ;) Dziękuję pięknie za gratulacje i pochwałę pracy.

Kaileena_Farah

Bardzo się ciesze że są na tej stronce prace z Polski! Sam bym coś namalował bo uwielbiam princa, ale nie będę robił siary ;D bo talentem plastycznym się nie moge pochwalić...

daniel1301

Wysłałam do UBI parę swoich prac i je wszystkie opublikowali. Co ci szkodzi? ;) Zaryzykuj, a przynajmniej będziesz mógł się pochwalić ;) Hehehe.

ocenił(a) film na 8
Kaileena_Farah

Fajniaście chyba też będe musiał cos princeowego naskrobac po maturce.

Obiwan

w szczególności podoba mi się tekst "Lastly we have a manga drawn by Kaileena_Farah from Poland which is UbiRazz's favourite of the bunch. She also says "PoP rulesssssss :)", which is nice." Ciekawe co pomyśleli jak zobaczyli przy pękniętym ostrzu "TRZASK". Ciekawe czy potrafią to powtórzyć na głos. heh

daniel1301

Hehehehehe :D No raczej nie dali rady ;) ;) ;) ;)