Poszedłem do kin na ten tytuł ze względu na grę, świetną zresztą,
Niestety totalnie się rozczarowałem. Fabuła całkowicie zmieniona.
Tylko 5/10.
no tak kolejny gostek co myśli że film będzie taki sam jak gra - obudź się człowieku
A jaki ma być? bo ja coś nie rozumiem...
Film zrobiony na podstawie gry to musi być i fabułą na podstawie gry
Nie chodzi o to żeby on cały film po ścianach biegał i rozwalał setki demonów... lecz o to żeby fakty się zgadzały
Mam nadzieje że nie powstanie PoP Warior Within albo Two Trones z równie nie zgadzającą fabułą
nigdy nie będzie filmu zgodnego w 100% z grą, ogranicza to czas filmu oraz możliwość przeniesienia w 100% fabuły gry do filmu
a ile grałeś w pop zapewne było to kilkadziesiąt godzin a ile film trwa półtorej godziny i to wszystko wyjaśnia dlaczego film nigdy nie będzie spełniał oczekiwań graczy
Hehe, ale w grze występowały różne demony, olbrzymy czy inne paskudztwa a w filmie zwykli ludzie i w sumie to tylko postać i motyw z sztyletem i cofaniem czasu można skojarzyć z grą (może jeszcze akrobacje ale i tych nie za dużo było)
otóż to czyli sam widzisz jak tą ogromną ilość że tak ujmę rzeczy jest ciężko zmieścić w 1,5 godz. filmie
może i masz racje ale jakby w tych podziemiach wylazły po drodze jakieś ścierwa a on widowiskowo biegnąc po ścianie chlastał im mieczem po mordzie to by na pewno nie zaszkodziło :) swoją drogą świetny motyw z wężem.