jak myślicie czy Jake Gyllenhaal się nadaje.? jest całkiem podobny ale potrzebny jest aktor który się umi bić na miecze wykonywać szałowe akrobacje jak w grze oczywiście. bo jeżeli jest w tym zielony albo poprostu niepotrafi to połowa filmu będzie robiona komputerowo. przecierz świat filmów to nietylko podobne mordy. może wiecie czy się nadaje to tych akrobacji i wogóle walki wręcz.
hmmm.... nadaje się raczej. Ale mam nadzieje że dadzą w Prince chociaż trochę walk i akrobacji a nie tylko gadanine:D
nie wiem jak by sie starali mimo wszyskto...nie da sie zrobic Pop'a bez uzycia elementow walki czy akrobacji...cala gra sie na tym opiera wiec mimo wszystko film powinien :)
Jake ćwiczył kilkamaście miesięcy by zwiększyć swoja masę mięśniową i by dać sobie radę z tymi akrobacjami.
http://www.lansik.pl/8690/przypakowany-jake-gyllenhaal/
Blueeeeeeeee.... Ja chcę, żeby Oded Fehr zagrał księcia!!!!!!!!!!!!!!!! <foch> On jest przypakowany chociaż nie ćwiczył!
HAhaha co Ty piszesz? To może się urodził taki przypakowany? Kiedyś chyba ćwiczył co nie? Moim zdaniem Jake świetne wygląda teraz.
Chodziło mi o to, że nie musiałby sobie klaty na siłę wyrabiać na kilka miesięcy przed zdjęciami, bo już ją ma!
A tak serio to chyba nieważne kto zagra, ważne żeby zagrał dobrze. No chyba że tym kimś miałby być Zac Efron.
Jak dla mnie to średnio wygląda, bo typa widziałem póki co tylko w Donnie Darko a to całkiem innr klimat i rodzaj postaci ...
faktycznie srogo sie wyrzeźbił i z ryja też bardzo do ksiecia podobny. ale w zwiastunie w kazdej scenie ma spojrzenie pt. "no to mam przeje#ane =\" a z tego co ja z gier pamietam, to ksiaze prawie przez caly czas byl niezle "zdenerwowany". jesli on bedzie ganial przez caly film zrozpaczony to nastepca tronu persji wyjdzie na pierdołę.
coś w tym jest ;)
też mam wielką nadzieję że nie zepsują tego filmu... OBY!!
niech zrobią przepiękną, epicką, perską historię ;)
ja to kiedyś jeszcze myślałem żeby harrison ford zagrał tom role ale potem sie wyśmiałem z tej decyzji. poprostu najlepiej by było gdyby film był ciekawy to jest ważne.
Ja myślę, że facet się nadaje, pod warunkiem, że reżyser przewidział podobną taktykę rozwalanki wrogów jak u Kota W Butach ze Shreka, Jake smutno popatrzy, przeciwnicy się wzruszą/stropią, a wtedy... ciach ciach ciach i same trupy :P
moim zdaniem się nadaje ;p a co do akrobacji i walk to się nie martw, ludzie od efektów specjalnych zrobią swoje ;D
Hhhhhhhmmmmm.... Tak spojrzec to troche nabral masy miesniowej na potrzebe tego filmu. Wyglada zdecydowanie lepiej :)
Moim zdaniem aktor ma za duży brzuch xD
Bardziej by się nadawał do zagrania roli Jezusa niż Księcia Persji ^^
Ten aktor to przede wszystkim laureat Oscara więc lepiej niech on zagra niż gdyby miałby to być Orlando Bloom.
moim zdaniem Jake jest dość podobny do księcia Persji z gry(on miał jakieś imię ? bo nie pamiętam :P) i pasuje do tej roli
Dużo ludzi (facetów) gdyby zapuścili zarost na podobiznę Księcia Persji, miałoby wygląd doskonały. Wnioskuje więc że nie tylko ten aktor nadaje się do tej roli. Można by było wymienić paru możliwych jeszcze do zagrania, ale nie mam czasu by się włóczyć po necie ;/ Jak film wyjdzie do kin itp. po prosty trzeba będzie go zobaczyć i dopiero wywnioskować czy dobrze wybrali ^^
Ja będę czekał... a jak z Wami? ;)