PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

jak myślicie czy Jake Gyllenhaal się nadaje.? jest całkiem podobny ale potrzebny jest aktor który się umi bić na miecze wykonywać szałowe akrobacje jak w grze oczywiście. bo jeżeli jest w tym zielony albo poprostu niepotrafi to połowa filmu będzie robiona komputerowo. przecierz świat filmów to nietylko podobne mordy. może wiecie czy się nadaje to tych akrobacji i wogóle walki wręcz.

ocenił(a) film na 6
wiktor_hal

hmmm.... nadaje się raczej. Ale mam nadzieje że dadzą w Prince chociaż trochę walk i akrobacji a nie tylko gadanine:D

ocenił(a) film na 9
wiktor_hal

nie wiem jak by sie starali mimo wszyskto...nie da sie zrobic Pop'a bez uzycia elementow walki czy akrobacji...cala gra sie na tym opiera wiec mimo wszystko film powinien :)

ocenił(a) film na 9
brylantinio

Jake ćwiczył kilkamaście miesięcy by zwiększyć swoja masę mięśniową i by dać sobie radę z tymi akrobacjami.

http://www.lansik.pl/8690/przypakowany-jake-gyllenhaal/

ocenił(a) film na 4
dziabonczek

Blueeeeeeeee.... Ja chcę, żeby Oded Fehr zagrał księcia!!!!!!!!!!!!!!!! <foch> On jest przypakowany chociaż nie ćwiczył!

I_am_a_Bad_Girl

HAhaha co Ty piszesz? To może się urodził taki przypakowany? Kiedyś chyba ćwiczył co nie? Moim zdaniem Jake świetne wygląda teraz.

ocenił(a) film na 4
Meru0

Chodziło mi o to, że nie musiałby sobie klaty na siłę wyrabiać na kilka miesięcy przed zdjęciami, bo już ją ma!

ocenił(a) film na 4
I_am_a_Bad_Girl

A tak serio to chyba nieważne kto zagra, ważne żeby zagrał dobrze. No chyba że tym kimś miałby być Zac Efron.

dziabonczek

Jest dobrze. Jak tak nie będzie mrużył oczu w filmie to będzie good :F

ocenił(a) film na 8
wiktor_hal

Jak dla mnie to średnio wygląda, bo typa widziałem póki co tylko w Donnie Darko a to całkiem innr klimat i rodzaj postaci ...

HektX

Obejrzyj go w Brokeback Mountain...

PeterCub

spoko, nadaje się

daje radę ;p;p;p;p zoabzcymy za rok

wiktor_hal

faktycznie srogo sie wyrzeźbił i z ryja też bardzo do ksiecia podobny. ale w zwiastunie w kazdej scenie ma spojrzenie pt. "no to mam przeje#ane =\" a z tego co ja z gier pamietam, to ksiaze prawie przez caly czas byl niezle "zdenerwowany". jesli on bedzie ganial przez caly film zrozpaczony to nastepca tronu persji wyjdzie na pierdołę.

wiktor_hal

Szczerze mowiac to on by sie raczej do roli Jezusa nadawal niz Princa.

ocenił(a) film na 9
Dzyzys

coś w tym jest ;)

też mam wielką nadzieję że nie zepsują tego filmu... OBY!!
niech zrobią przepiękną, epicką, perską historię ;)

wiktor_hal

ja to kiedyś jeszcze myślałem żeby harrison ford zagrał tom role ale potem sie wyśmiałem z tej decyzji. poprostu najlepiej by było gdyby film był ciekawy to jest ważne.

wiktor_hal

Ja myślę, że facet się nadaje, pod warunkiem, że reżyser przewidział podobną taktykę rozwalanki wrogów jak u Kota W Butach ze Shreka, Jake smutno popatrzy, przeciwnicy się wzruszą/stropią, a wtedy... ciach ciach ciach i same trupy :P

ocenił(a) film na 7
wiktor_hal

moim zdaniem się nadaje ;p a co do akrobacji i walk to się nie martw, ludzie od efektów specjalnych zrobią swoje ;D

wiktor_hal

Hhhhhhhmmmmm.... Tak spojrzec to troche nabral masy miesniowej na potrzebe tego filmu. Wyglada zdecydowanie lepiej :)

ocenił(a) film na 10
wiktor_hal

Moim zdaniem aktor ma za duży brzuch xD
Bardziej by się nadawał do zagrania roli Jezusa niż Księcia Persji ^^

lechu4321

Ten aktor to przede wszystkim laureat Oscara więc lepiej niech on zagra niż gdyby miałby to być Orlando Bloom.

wiktor_hal

Mi najbardyiej pasuje Josh Holloway do roli ksiecia.Jest dosc podobny do tego z serii gier.

Jopas

troche za stary:D

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

ocenił(a) film na 6
wiktor_hal

moim zdaniem Jake jest dość podobny do księcia Persji z gry(on miał jakieś imię ? bo nie pamiętam :P) i pasuje do tej roli

ocenił(a) film na 10
Janko_Muzykant

Dużo ludzi (facetów) gdyby zapuścili zarost na podobiznę Księcia Persji, miałoby wygląd doskonały. Wnioskuje więc że nie tylko ten aktor nadaje się do tej roli. Można by było wymienić paru możliwych jeszcze do zagrania, ale nie mam czasu by się włóczyć po necie ;/ Jak film wyjdzie do kin itp. po prosty trzeba będzie go zobaczyć i dopiero wywnioskować czy dobrze wybrali ^^
Ja będę czekał... a jak z Wami? ;)

lechu4321

Dla mnie to po prostu dobry aktor plus doświadczony reżyser... nie wspominając już o tym że jestem wielkim fanem gry, tak więc na pewno będę na jednym z pierwszych widzów krakowskiej Plazy który ten film obczai:D