PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Nie wiem czy już było to zdjęcie (nie chcę mi się szukać, za dużo wątków), ale znalazłem zdjęcie Jake'a jako Księcia. Wygląda całkiem nieźle. O wiele lepiej niż sobie wyobrażałem.
http://img501.imageshack.us/my.php?image=jakegotbigsiq6.png

ocenił(a) film na 7
UltRafaga

http://blog-of-niczyj.345.pl/wp-content/uploads/2008/08/pop.jpg - porównanie

UltRafaga

ej książę persji wygladał bardziej na ektomorfika.

ocenił(a) film na 9
guru__8482

On wygląda bardziej jak Książe z Duszy Wojownika nie jak z Piasków Czasu.Oby nie pokręcili wszystkiego,grałam we wszystkie części gry i uważam że są super.Od początku ten cały Gyllenhaal mi sie nie podobał,a po obejrzeniu tych fotek bardziej o nie lubię.I uważam że Książe powinien być szczuplejszy.

Pozdro.

ocenił(a) film na 9
suzi_5

"bardziej o nie lubię."

Sorki,bardziej go nie lubię;)

suzi_5

Nie może wyglądać jak Książe z Piasków Czasu... Argument Ubisoft chce zrobić na podstawie tego filmu grę, oczywiście po tym jak skończy "nową" cellshadową grę Prince of Persia! Dlatego postać musi być inna niż ta z Piasków Czasu, ma mieć inne ubranie i "dłuższe włosy" musi być grubszy... Żeby odróżniał się od postaci z POP: Piaski Czasu, POP: Dusza Wojownika i POP: Dwa Trony, bo prawdopodobnie postać z tej nowszej gry dostanie twarz tego aktora...

ocenił(a) film na 3
Death_n_roll

O Boże. Jak lubię Gyllenhaala, tak to jest jedną wielką pomyłką. Co go... natchnęło do zagrania wymachującego mieczem Persa? Ekranizacje gier, nieważne jak dobrych, nie są mocna stroną Hollywood. Niech się ewakuuje jak najszybciej, bo mam złe przeczucia.

ocenił(a) film na 9
UltRafaga

Z całym szacunkiem - to może kogoś obrazić choć mam nadzieję że nie - Gyllenhaal bardziej mi przypomina Chrystusa na tym zdjęciu - taka smutna mina. Moim zdaniem, książę powinien być odwzorowaniem POP Sands of Time, POP 3D, albo chociaż tego najnowszego który właśnie ma mieć niedługo swą premierę. POP zawsze kojarzył mi się z kolorowymi, pełnymi pompatycznego przepychu, komnatami i również pięknymi krajobrazami - dokładnie tak jak to jest ukazane w POP SOT. Inaczej będzie trochę za bardzo gotykowo... Mam nadzieję że się mylę i film będzie świetny - bo to w końcu jest Książę z Persji, a nie jakieś badziewie i tego filmu nie można sprofanować.

ocenił(a) film na 7
BBR

"bo to w końcu jest (...), a nie jakieś badziewie i tego filmu nie można sprofanować" - zdaje się, że to samo mówili o Doom.:P

UltRafaga

powinien wygladac jak ksiaze z gry o tym samym tytule Prince of Persia: The Sands of Time

ocenił(a) film na 7
UltRafaga

ja tam Jake'a bardzo lubie ale do tego filmu mi nie pasuje... pewnie da rade dobrze zagrac ale jak on okropnie wyglada... http://img128.imageshack.us/img128/4545/princeee3.jpg

ewa1292

Też lubię Jake'a i mam nadzieję, że jakoś to będzie, ale patrząc na zdjęcia z planu, widzę raczej Księcia z WW niż z "Piasków...". Jest zdecydowanie zbyt napakowany... no i trochę tego tłuszczyku mogliby mu wyretuszować ;)