PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Mam pytanie

ocenił(a) film na 6

nie chodzi o film chcialem zapytac czy jest mozlwiosc aby filmweb wygladal tak samo jak kiedys? na moim kompie bo ten nowy mi sie nie podoba ? pozdro

ocenił(a) film na 5
MeFiuuu

Starego fw nie i nie będzie możliwości wyboru. Zmiany layoutu na razie nie ma w planach i jest mało prawdopodobna.

ocenił(a) film na 5
GodFella

Jak się komuś nowy filmweb nie podoba, to zawsze ma wybór - usunąć konto i poszukać innej strony z filmami. Doceńcie to, że ekipa flmwebu mocno się napracowała żeby zrobić nową stronę i wyszło im to swietnie.

ocenił(a) film na 5
zonk_2

Zgadzam się. Tylko kolory są do bani :)

użytkownik usunięty
zonk_2

dlaczego elementy kokpitu nie są w miejscu, w jakim je zostawiłem? koloryt, pomysł i cała reszta jest słaba.

ocenił(a) film na 8
MeFiuuu

Mi się bardzo podoba nowa odsłona filmweb'u. Jedynie to, że strona trochę zamula przeszkadza.

ocenił(a) film na 8
kertiz

mi tez sie podoba nowy filmweb :)

ocenił(a) film na 3
MeFiuuu

Sprytni moderatorzy chca zrobic drugą NK ;/ sledzika jeszcze dowalcie...nowy desing moze i jest dobry ale wywalcie ten niepotrzebny syf jak panele dowodzenia czy program w tv. i zmiencie kolor...

MeFiuuu

Wolałam stary Filmweb :( Tutaj nie rozumiem co gdzie jest, jak czego używać i jak znaleźć różne rzeczy...
Nie chce mi się bawić w "naukę" i klikanie wszystkiego... I zdecydowanie wolniej działa. Stary Filmweb FTW,

ocenił(a) film na 8
MeFiuuu

Mi też się nie podoba. Nie mogę się w nim odnaleźć, połapać. Stary lepszy. Chciałabym, aby powrócił do "pierwszej wersji".

ocenił(a) film na 8
MeFiuuu

Ja mam problem z ustawieniem swojego kokpitu, wszystkie gadżety w kokpicie układają mi się jeden pod drugim i zajmują całą szerokość strony, nie wiem jak mam zrobić, by owe gadżety znajdowały się koło siebie (w trzech kolumnach). Miał ktoś z tym już problem ? Jak mam sobie z tym poradzić ? W razie jak nikt nie wiedział, to powiedzcie gdzie powinienem zgłosić się z moim problemem. Pozdrawiam

Kakt00z

mam ten sam problem... ktoś wie o co chodzi?

dcd

mnie też się nie podoba nowa szata. tragedia

ocenił(a) film na 7
MeFiuuu

Ja nie wiem po co oni to zmieniali przecież nikt sie nie rzucał było przejrzyście i nieskomplikowanie. A teraz zrobili takom kupę co tak wolno chodzi, ja ie wiem kto t wymyślił ale powinni go zwolnić. I tak jak MeFiuuu zgadzam sie żeby było do wyboru którą szatę się chce.