PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Wg mnie do tej roli księcia w trylogii nadawał by się Dominic West. Był świetnie ucharakteryzowany w filmie 300.

hotohori_1993

koleś jest charakterystyczny ale do księcia mi nie pasuje- w 300 miał akurat prawie taką fryzurę jak Prince . Jak dla mnie on odpada. Ten kolo mi najbardziej pasuje ze wszystkich jakich widziałem jak na razie:
http://www.imdb.com/name/nm0165310/

ocenił(a) film na 8
Darth_Mail

dominic west??przeciez to stary chlop patrz na jego gebe.A prince jest jakby nie patrzec mlody:d ciekawi mnie tylko jak na imie bedie mial:D bo "prince" napewno nie:D

ocenił(a) film na 7
Peterson_B

Nie będzie miał imienia, przecież w WW, kiedy Kaileena się go pytała, to pewnie odpowiedział "I am Prince of Persia" ;]

Darth_Mail

to mógłby grac w trzeciej części??
Prince jest już starszy w Dwóch Tronach.
Jakiego aktora byś ty wstawił?

ocenił(a) film na 5
hotohori_1993

steven seagal :D

ocenił(a) film na 8
kronozaur

zadnego.najlepiej jakby w kazdej czesci gral ten sam aktor.nie widze potrzeby zmiany aktora wystarczy odpowiednia charakteryzacja z reszta bez przesady nie jest starym dziadem zeby aktora zaraz zmieniac

ocenił(a) film na 10
Peterson_B

Uwaga uwaga:p, Prince'a Persji powinien zagrać "Oded Fehr", przypomnijcie sobie Mumię, tamta jego postać wyglądała jak książe no i nie jest aż tak znany. To jest mój jedyny typ i kropka, reżyser powinien mnie posłuchać.