PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160547
5,5 33 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Niewie ktoś jak przejść grę tak żeby koniec pasował do do początku trzeciej części bo tak jak ja przechodzę to prince zabija Kaileene i sam wraca do Babilonu a na końcu mówi "What have I done" Pomóżcie bo nie wiem

ICEMAN_2

Hej o ile pamietam to Dahaka pozera Cesarzowa zamiast ksiecia... inaczej sie nie da przejsc tej gry, dlatego wlasnie zaskakujacy jest poczatek TwoThrones kiedy dowiadujemy sie ze Kaileena zyje...

marggo86

1 pierwsze w 2 części są 2 zakończenia ...kaileena ginie on wraca sam ...i 2 kalieena wraca z nim do babilonu ,aby zobaczyc ten drugi trzeba odblokowac wszystkie energopointy ;)..dzięki czemu ma sie wodny miecz którym zabija sie dahakę (to z nim walczy sie na końcu za mamiast kaileeny:)

Kaileena_2

Ekhem. Właśnie. Gra ma dwa zakończenia. Należy znaleźć wszystkie postumenty zwiększające zdrowie Księcia, wtedy dostajemy Miecz Wody i możemy walczyć z Dahaką zamiast cesarzowej (to jedyna broń zdolna pokonać Strażnika Czasu). Wtedy Prince wraca do Babilonu with Kaileena.

Kaileena_Farah

Ale w których miejscach są mniejwięcej bo ja wiem tylko o dwóch ten po walce z tą dziewczyną w czarnym jeden w ogrodach

ICEMAN_2

trudno wytłumaczyc tu masz solucje ..znalazłam ci .:)---)http://www.konsola.pl/s olucja.php?art_id=214

ocenił(a) film na 5
Kaileena_2

Od siebie moge tylko dodać że lepiej graj w trybie normal albo easy bo Dahaka na końcu jest straaaasznie trudny do przejścia. Ja za 1 razem grałem na hardzie i męczyłem się z nim 2 dni...

ludwisiu

za1 razem to zawsze gram na easy ....a dopiero pózniej jak mam wprawe to ide wyżej :)

ocenił(a) film na 5
Kaileena_2

Ja zawsze gram na najwyższym poziomie :) wtedy gra się wydłuża

ludwisiu

czy ma ktos na niego jakas taktyke?? oczywiscie mowa o dahace

SamFisher

Jeśli widzisz jak dahaka zamierza zaatakować cię łapami to odskocz do tyłu i po tym zaatakuj go. Kiedy stwór ma troche przestrzeni, atakuje maskami. Najlepiej ich unikać turlając się bez przerwy. JEśli jesteś oddalony od niego zaatakuje cię mackami wyrastającymi z pod ziemi unikaj ich biegnąc zygzakiem. POwtórz to pare razy a powinno ci się udać.
MI się tak udało.

Kemen

I moim zdaniem dahaka jest dużo łatwiejszy od kalinei.

Kemen

Kemen

Kemen

dzieki z informacje jednak znalazlem na niego haka sam i jeszcze raz dzieki z info.
a co do tego ze, dahaka jest łatfiejszy to fakt

SamFisher

aa dodam jecze ze jak sie suma jego ruchy ;]