mam prośbe do tych którzy przeszli dusze wojownika ponieważ utknąłem w miejscu i nie wiem co zrobić . jest tak zdobyłem maske jestem tym czarnym wyszedłem z jaskiń i dochodze do tego miejsca gdzie mieczem aktywowało się te skały jest filmik jak kailena rozmawia z tą drugą i potem ja musze się dostać do sali tronowej tylko że te skały są schowane , próbowłem tam doskoczyć ale za daleko pomocy_________
mnie udalo sie ukonczyc te gre ale wogóle nie kojarze tej sytuacju która opowiadasz. jak mozesz to nagraj film a potem wyslij na maglarz@interia.pl
zobacze co da sie zrobic
mam do ciebie prośbę jak uda ci się znaleść w grze broń o nazwie Water Sword to powiedz mi gdzie jest bo ja jej chyba nie miałem i z Dahaką na końcu gry nie walczyłem:(
musisz odkryc wszystkie dodatkowe zycia. Miecz znajduje sie przed klepsydra czasu.
poszedles w zla strone ten filmik jest dodatkowy. Musisz isc do portalu ktory jak dobrze pamietam znajduje sie nie daleko i wrocic do terazniejszosci.
nie wiem co masz na myśli mówiąc że poszedłem w złą stronę bo to była jedyna droga a portal był ale cofnął mnie do przeszłości przed pojawieniem się jeszcze księcia na wyspie a kailena rozmawia z tą czarną cizią z którą walczysz na statku potem trzeba zejść do sali tronowej ale te wysuwające się skały są schowane i teraz jest dupa blada........
jeżeli masz jakiś pomysł to napisz
kolego to bardzo proste.wcale nie musisz schodzic po skalach bo nie tamtedy nie mozna zejsc.Jak juz doszedles i widziales jak we dwie rozmawiaja to musisz sie wrocic do portalu w ogrodzie. O ile pamietam ten na dole jest zamkniety wiec musisz isc po drabinie na gore i tam jest otwarty. Cofasz sie w czasie no i wtedy sie zaczyna nie powiem zeby zabawy nie psuc:) ot i cala filozofia