Jak zawsze -> nie czytać tych wypocin pseudo znawców, krytyków filmowych z dołu i zabierać się za oglądanie bo bardzo przyjemny to filmik ;) Pokierować się także przewyższającą "normalną" oceną "normalnych" ludzi, którzy dali temu filmowi ocenę powyżej 7 ;)
ps. I proszę pseudo "znafcuf" o nie stękanie w tym o to temacie pod moim komentarzem.
pozdrawiam
Przez takich jak Ty obejrzałem ten "film" i niemal 2h życia w plecy.Odradzam tego i innych na podstawie gier.
Mnie się Resident Evil podobał a też na podstawie gry. Ale inny gatunek ;-) Do Aimaray - każdy ma prawo wyrazić swoją opinię i nie trzeba od razu się unosić, jeśli ta opinia jest diametralnie inna niż Twoja. Po to są dyskusje.
dokładnie, ja nie wiem czy to są jacyć 80 letni krytycy którym podoba się tylko rys, miś inny ptyś? film na prawdę fajny.
Bo wam podobają się filmy na poziomie średnim, byle są dobre efekty, byle jest akcja, byle jest jakiś scenariusz i każdy film połkniecie jak ryba przynęte.
Efekty były jakie były. Mogło być lepiej. Akcja była również. Ale ten film jest jednym z moich ulubionych ponieważ miał nie jakiś tam scenariusz, ale BARDZO DOBRY scenariusz. Ja nie lubie filmów przygodowych, ale ten mnie zaskoczył. Myślę że warto obejrzec a jeśli wam się nie spodoba to przepraszam ;D Oczywiście obasada mogła być lepsza ale sie nie czepiam.