PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=260505}

Książę Persji: Piaski czasu

Prince of Persia: The Sands of Time
2010
6,9 161 tys. ocen
6,9 10 1 160658
5,5 27 krytyków
Książę Persji: Piaski czasu
powrót do forum filmu Książę Persji: Piaski czasu

Efekty specjalne.i tyle.Zero fabuły.Oceniam ten shit na 0/10.

ocenił(a) film na 9
grzesaw

A ja twoją wypowiedź oceniam na 0/10. Widziałem wiele wypowiedzi ale nie przypominam sobie tak durnej, pustej, bezwartościowej, głupio subiektywnej, pozbawionej jakiejkolwiek retoryki i argumentów a przede wszystkim mijającej się z prawdą i zakłamującą rzeczywistość. I jeśli piszesz, że film nie miał żadnej fabuły to albo oglądaliśmy dwa różne filmy albo oglądałeś ten film na przewijaniu od bitwy do bitwy pomijając wszelkie dialogi. No to wtedy się zgadza, że żadnej fabuły nie dostrzegłeś. I na przyszłość powstrzymaj się od tak MOCNO subiektywnych ocen i nie mąć w głowach tym co jeszcze nie oglądali bo "Avatara" oceniłeś na 7/10 gdzie tam to faktycznie były tylko same efekty i mało fabuły a mimo to oceniłeś go o wiele wyżej niż ten.

ocenił(a) film na 9
Hans

Popieram Hansa :)

ocenił(a) film na 3
Hans

Hans nie musisz się tak trząść.Po prostu lubię filmy w których jest jakiś przekaz.A nie tylko dla zabicia czasu

ocenił(a) film na 10
grzesaw

Nie puściłbym tego swojemu dziecku.
Mnie się film podobał. Film nie był na podstawie jakiejś dramatyczno-romantycznej książki tylko na podstawie gry(no, to znaczy była inspiracją), więc nie spodziewałbym się czegoś innego przed obejrzeniem:-) A i księżniczka Tamina ładna:-)

ocenił(a) film na 7
grzesaw

"film dla małych dzieci"

Zapraszamy zatem do oglądania.

ocenił(a) film na 7
grzesaw

grzesaw/10