Bardzo fajny film. Super efekty, fabuła a sceny walki poprostu powalają. Bardzo dobrym pomysłem było zaczerpnięcie pomysłu na nakręcenie filmu z gry komputerowej, swoją drogą chetnie obejrzał bym film nakręcony na podsrawie gry assasin. Film naprawde godny polecenia, dziś obejrzałem ten film już n-ty raz, i nadal oglądam go z tą samą pasją co za pierwszym razem a to tylko świadczy o wysokim poziomie tego filmu.
Gorąco Polecam.
zajefajny film świetna otoczka filmu i bohaterowie dziwi mnie że TVP było stac na wykupienie tak nowego filmu zazwyczaj dają coś po 3,4 latach od premiery
Niezły film, na podstawie świetnej gry. Zachowuje najważniejsze elementy, a jednocześnie nie robi bezczelnej zrzynki, stąd różnice w interpretacji pewnych szczegółów. Mamy piaski, przyzwoitą fabułę, dużo się dzieje, Prince robi te swoje wygibasy, cofa czas i takie tam. Od siebie polecam. To nie Uwe Boll czy inne miernoty, to porządna, pełnoprawna produkcja i nawet ktoś nieznający serii może się przy niej dobrze bawić, a może nawet się zainteresuje grami.
Oglądałam ten film już tyle razy.. A nadal mi się podoba ! :D
więcej takich filmów powinni kręcić :)