PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265076}

Książę i ja: Królewskie wesele

The Prince & Me 2: The Royal Wedding
2006
5,6 9,3 tys. ocen
5,6 10 1 9343
Książę i ja: Królewskie wesele
powrót do forum filmu Książę i ja: Królewskie wesele

ten film jest po zmianie aktorki nijaki.. Julia Stiles dodawała blasku swoim promiennym uśmiechem, a ta.. niby troszkę jest podobna.. ale to nie jest to samo.. :(

jakbym miała oceniać to dałabym tylko 5/10 pkt..

ocenił(a) film na 5
Katada

A mnie akurat ta aktorka w tej roli podoba się znacznie bardziej, ma więcej wdzięku, jest bardziej sympatyczna. Ogólnie tak potężna zmiana obsady raczej mi nie przeszkodziła w polubieniu drugiej części.

Danzig81

Nie to nie dla mnie, zmienili dwie fajne postacie, mianowicie dwie tak barwne i zapamietane z pierwszej czesci. No coz szkoda, troszke skiepscili dwojke, ale jednak zakonczenie bylo przewidywalne. W koncu to film dla dziewczynek. Musi byc jak w bajce.

Katada

W pierwszej części Paige, była stanowcza, naturalna i taka chłopczyca, ale w 2 części stała sie taka różowa, delikatna i taka mało naturalna. Ogólnie dwójka nie była zła, ale na początku przesadzili troche z tymi motylami. Lecz najgorsze było dla mnie to że zmienili aktora który grał Sorena, ten był taki poważny, a tamten jak sie tylko popatrzyłam już mi sie śmiać z niego chciało.

Katada

Również wolałam cześć pierwszą. Może gdyby nie zmienili aktorów to ta cześć również byłaby fajna. Wolałam pierwszą i głównie za obsadę

ocenił(a) film na 5
Martusiaaa1992

Daje 5/10... Smialo podpisuje sie pod tym co napisala moja poprzedniczka^^

Katada

ten film to koszmar. jeden wielki niewypał! aktorka, która gra w tej części Paige jest okropna. niemogę po prostu patrzeć na jej obleśne włosy . a do tego nie potrafi grać...żałosna.