PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6919}

Kto wrobił Królika Rogera

Who Framed Roger Rabbit
1988
7,1 29 tys. ocen
7,1 10 1 29381
7,3 37 krytyków
Kto wrobił Królika Rogera
powrót do forum filmu Kto wrobił Królika Rogera

trochę gorsza

ocenił(a) film na 8

bajka w stylu kosmicznego meczu tyle że trochę gorsza

ocenił(a) film na 9
C_L_W_S_

Jak juz cos to kosmiczny mecz jest w stylu krolika rogera.Pozatym KM jest przy tym filmie baaaardzo plytki i malutki

ocenił(a) film na 6
C_L_W_S_

Najpierw stawiasz "Kto wrobił..." z "KM" na równi ze względu na połączenie kreskówki z fimem. Potem je porównujesz.
Skąd taki pomysł?

ocenił(a) film na 8
C_L_W_S_

To nie jest bajka!!! Animowany nie znaczy bajka!!!

ocenił(a) film na 10
C_L_W_S_

"Kosmiczny mecz" nie dorasta temu filmowi nawet do paluszków u stóp ... co najwyżej może podawać mu ręczniki

ocenił(a) film na 9
speed_demon

Ha, otóż to! "Kosmiczny mecz" może najwyżej temu flimowi metaforycznie buty czyścić. Owszem, KM też fajna bajka, królik Bugs, kosmici, mecz...Ale choć starszy- "Królik Roger" jak mieszana komedia-noir był po prostu o niebo lepszy :D

ocenił(a) film na 10
C_L_W_S_

nie no, on chyba zartowal, nie ^^"?

ocenił(a) film na 9
C_L_W_S_

tylko że kosmiczny mecz kiedy powstał a kiedy Roger... oba mi sie podobały ale szacunek dla Rogera bo jego tworcy mieli bardziej pod gorke... PZDR ;)

ocenił(a) film na 9
C_L_W_S_

no ja rozumiem ze kolega sobie swego czasu zarty robil ;] gdzie Ko(s)miczny Mecz a gdzie Roger ;]

C_L_W_S_

Tyle że "Kosmiczny mecz" jest o 8lat młodszy... Jak na rok 1988 to Królik Roger jest świetną produkcją, uwielbiam ten film i według mnie jest o niebo lepszy od "Kosmicznego meczu".

C_L_W_S_

kosmiczny mecz był okej, ale w porównaniu z tym filmem to nasionko.

ocenił(a) film na 10
Repulsion

"Kto wrobił królika Rogera ?" to klasyk. Przecież ten film był pierwszy i w ogóle...lepszy.

ocenił(a) film na 10
C_L_W_S_

Co??? Ty idiota jesteś.... Kosmiczny Mecz to komercha i kasorób niestety niewypałowy i obciachowy.. A Królik Roger to klasyka - film stanowi klasę samą dla siebie jest nie do pobicia. Żaden inny mu nigdy nie dorówna.

ocenił(a) film na 5
StatusQuo

Już nie żygaj tak kulturą bo i mi się niedobrze robi.

ocenił(a) film na 10
keik

Po pierwsze RZygaj a nie Żygaj. A po drugie niedobrze to mi się robi na Twoje niedobrze się robienie.

ocenił(a) film na 5
StatusQuo

Powaga człowieku. Tak psioczysz na space jam a to jednak film dla ciebie.

ocenił(a) film na 10
keik

Idź wymień swój mózg, jak dla Ciebie lepszy jest Srosmiczny Srecz a nie Królik Roger.

ocenił(a) film na 8
StatusQuo

Kuzwa widziałem dokument jak powstawał Kto wrobił królika Rogera
Jak oni musieli sie napierniczyc żeby go nakręcic

ocenił(a) film na 10
giovanni50

Podaj linka do tego dokumantu. :]

ocenił(a) film na 8
StatusQuo

Słuchaj to było 20 lat temu

ocenił(a) film na 10
giovanni50

OMG :P :]

StatusQuo

Fajnie, że tematy na FW są wiecznie żywe ;) Ja ze swojej strony pragnę zauważyć, że SJ to film z założenia dla dzieci.

ocenił(a) film na 8
seastian

Jak animek dostał kwasiorem to tak jakbym widział Terminatora 2:)