PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

...o wątku miłosnym? <3

Doskonale wiecie o kogo mi chodzi. xd

dawidking2

Z imionami było by ciekawie, ale skoda by było gdyby każdy miał jakieś mocarne imię, a na przykład Ti jakieś śmieszne czy bezsensowne.

ocenił(a) film na 7
Rafman

ale skoro o iminach to mam swoje propozycje :
wielki Edward - modliszka
Eleonora - Tygryska
Jeanette (PL. Żaneta ) - żmija
Sinewy - małpa
Stork - żuraw

thenalo

Stork? Raczej Bociej.

olam1999

A powiem ci, że trochę pomyślałem (co często mi się nie zdarza ;)) i przemyślałem fakt że w trzeciej części na 1000% będzie wioska pand i może tam Po znajdzie sobie ładną pandzicę...

A co do wieku Tygryski ma ona raczej około 27 lat, przecież mogła walić w drzewa od małego.
Ale w KFP:LoN w odcinku namber 4 (reakcja łańcuchowa) Po mówi "Jak mamy się przyjaźnić tak jak wymażyłem to sobie dzieckiem będąc, skoro ze mną nie rozmawiasz" (czy cuś w tym stylu) czyli gdy panda była mała tygryska miała około tam 20 wiosen aby zostać mistrzem stylu tigera, panda dorosła i teraz może mieć nawet 40-50 lat.

Rafman

Lecz zdecydowanie wolę 27

ocenił(a) film na 7
Rafman

ja szacuje wiek po na 30-35 lat a Tygryski a .......... mniej niż sto :P tak na serio to 25-45 tak wiem duży przedział ale trudno oszacować po samych wypowiedziach z dwójki KFP i KFP:LoN jest ich zbyt mało

ocenił(a) film na 7
thenalo

po jest trochę łatwiej oszacować , jest na jego temat wypowiedzi w KFP , KFP 2 i KFP:LoN

był już u pinga ( ojciec gąsior po ) jak miał 5 lat powiedziane jest w którymś z odc KFP:LoN
więc 30-35 lat

ocenił(a) film na 7
olam1999

http://www.filmweb.pl/film/Kung+Fu+Panda+2-2011-491331/photos#picture-9 no luknijcie na nich
SŁODYCZ PRZEZ wielkie Z :p

thenalo

Sprzeciw, protest i.............. będę apelował!

(po prostu mi nie podchodzi że oni będą parą)

Rafman

Są fani TiPo, ale są też antyfani. Ja to rozumiem.

ocenił(a) film na 7
olam1999

nie mowie ze będą razem tylko że razem wyglądają słodko :)
poza tym oni są jak Yin i Yang nie tworzące jedności
jeżeli dobrze pamiętam symbolem Yin to był biały tygrys na czarnym tle a symbolem Yang był czarny smok na białym tle
Po - mięczak , grubas , kucharz , czuły , misiek do przytulania , dusza towarzystwa i smoczy wojownik , mistrz stylu pandy
Ti - twarda , spokojna , zamknięta w sobie , zero poczucia humoru , skupiona , z dyscyplinowana i mistrzyni stylu tygrysa
jedyne co mają w spólnego z Yin i Yang to jakim wojownikiem są Tygrys i smoczy .

thenalo

W Kung fu (a po chinsku washu) yin i yang to najlepiej wytłumaczyć jak zło i dobro, ogień i woda, pchaj i ciągnij.....
chodzi oto że zbyt dobry (łagodny) wojownik nie będzie dobrym wojem, a przepełniony agresją również nie będzie w stanie walczyć, wszystko musi być zrównoważone

Rafman

Gdyby się dało dał bym ci +.

olam1999

A jak wyobrażacie sobie ich miłość w 3 części?

Bo moim zdaniem tak samo jak końcówka dwójki tak samo tu pod koniec się tylko pocałują, a na Filmweb będzie full tematów czy będą mieli małe pandziątka czy tygryski

ocenił(a) film na 7
Rafman

małe mutanty ;D po 50% z każdego

to może po znajdzie drugą połówkę w wiosce pand która była pokazana pod koniec części 2 ?

Rafman

Oj nie mutanty. Ja myślałam o białym tygrysie. Jest takie zwierzę. ^_^

ocenił(a) film na 7
olam1999

Może Ti i po mogą też zostać po prostu dobrymi przyjaciółmi ?

a co gdy okaże się że bratem Ti był .......... Taj ???

a po za tym po ma już miłość do 1 rzeczy ..... JEDZENIE !!!!!!!

thenalo

1.No to po co by w 1 odcinku KFP:LON był taki oto dialog:
Królik 1: A więc kochasz się w Po?
Królik 2: To twój nażeczony?
Ti: Co?... Nie.
I po co w dwójce było przytulanie (<3)? Chyba coś musi z tego wyjśc.
2. Tai jest panterą śnieżną a Ti tygrysem. Naprawdę myślisz że mogliby byc rodzeństwem?
3. Haahah. Jedzenie... Dobre. xd

olam1999

*Tai jest panterą śnieżną a Ti tygrysem. Naprawdę myślisz że mogliby byc rodzeństwem?*
A dlaczego nie? tyle osób twierdzi że tygrys i panda będą parą, a tygrys i pantera śnieżna rodzeństwem już nie?

Rafman

No ale byc parą to co innego. A rodzeństwem. To chyba musiałyby byc dwa tygrysy alebo dwie pantery śnieżne, a nie i to i to.

olam1999

Nie chce się narzucać, ale wyżej napisałaś że z Ti i Po wyjdzie jakiś biały tygrys. Więc tygrys i pantera śnieżna nie mogą być rodzeństwem

Rafman

No to chyba że matką była Tygrysica (chodzi mi o gatunek xd) a ojcem pantera. xD

olam1999

1 Żeby było śmiesznie ?

2 Zgadzam się.

dawidking2

1. Ja i tak biorę to za TiPo. Zacytuje kogos (nie pamiętam kogo) "Dlaczego Ti się tak długo zastanawiała?" :3
2. No własnie. Przecież Ti jest sis Tai'a, ale przybraną. :3

thenalo

Na jakiejś stronie (chyba wiki DreamWorks), pisało że Ti jest dawną siostro Taj
Jak znajdę linka to dam

ocenił(a) film na 7
Rafman

jedyne co udało mi znaleźć o TI
jest to dreamworks>wikia>com?wiki?Master_Tigress oficjalna wiki
zanim wklejcie to znaki > i ? zamiecie na . i /

thenalo

No to ta strona, tylko zamiast "Master_Tigress" wpisz "Tai_Lung" i pod fotką Tai w zakładce "Relatives" i "Enemies" (czyli krewni i wrogowie) będzie pisać " Tigress former foster sister" a w drugim "his former sister Tigress"

Rafman

No bo przecierz Tai jest adoptowany przez Shifu czyli że Shifu to jego ojciec. Ti też jest adoptowana rzez Shifu. No to chyba oczywiście że są rodzeństwem.

ocenił(a) film na 7
olam1999

Tigress former foster sister - ( przetłumaczone na Polski to ) TI - DAWNA PRZYBRANA SIOSTRA

ocenił(a) film na 7
thenalo

tłumaczenie tak miej więcej :) więc są rodzeństwem miałem racje :) kilka postów wyżej napisałem
a co gdy okaże się że bratem Ti był .......... Taj ???

thenalo

Dawna (Tai przecierz nie żyje no to jasne że dawna)
Przybrana ( Ti jest przcerz adoptowana i Tai też więc przybrana pasuje)
Siostra.
The End Translate.

ocenił(a) film na 7
olam1999

dokładnie
moim zdaniem to możliwość na wystąpienie Ti + Po = 55 %

thenalo

A moim 30%

ocenił(a) film na 7
Rafman

czas na decydujący post ......
ujawni on się wkrótce ( 2016 )

thenalo

Ale czemu tak długo, bo muszę czekać aż do osiemnastki żeby obejrzeć KFP3

Rafman

Ja do pomiędzy szesnastką a siedemnastką. :/

ocenił(a) film na 7
olam1999

niech to paszek

ocenił(a) film na 7
thenalo

peszek *****

thenalo

Nie taki pech. :P Ale czekac 4 lata...

olam1999

O cztery za dużo xD

ocenił(a) film na 7
Rafman

ale pewnie będzie coś w stylo KFP:LoN sezon 2 lub coś w tym stylu

thenalo

Niech zrobią 5 sezonów. Tylko żeby w tych nie osłabiali piątki jak w pierwszym sezonie

Rafman

Ma byc trzeci sezon. widziałam na wikipedii. :D A miały byc tylko 2. Już 3 miesiące czekam na drugi odcinek drugiego sezonu. :/ Mogliby sie pospieszyc. xd

Rafman

15%

olam1999

między PO a Tygrysicą jest tylko przyjaźń. A skoro mowa o ich wieku wiem że Tygrysica ma 27 lat .

kopera77

W końcu ktoś mnie popiera tylko przyjaźń. I ja też mówiłem że Ti ma 27 wiosen.
(Ps. A skąd to wiesz)

ocenił(a) film na 7
Rafman

możliwości są tylko 3

1 zapytał się Ti
2 on jest Shifu
3 info od boga

thenalo

Hahaha. Dobre. xd

ocenił(a) film na 7
olam1999

uwaga dramatyczny post zdobyłem informację że Po i cała 5 i t Shifu wyruszą na epicką podróż do ...... ( ciąg dalszy po reklamach ) Polsat reklamuje dziś nowoczesne sznurówki firmy Zdzich ( 30 min później ) ( i po reklamach ) ... sklepu z kluskami pinga

thenalo

Hahahah. xd Śmieje się do łez. xd A to się zdarza rzadko. Polsat i ich reklamy. TVN też nie lepszy. Nawet na kanałach z bajkami kiedyś nie leciała ani jedna reklama.. a teraz. Brak słów. Ja w czasie na reklamy siadam na kompa. :D
PS: Dzisiaj na TVNie leciał świetny film "Przygoda z Pandą". Ta panda taka słodka. ^_^