a tak serio po odżelazieniu całej genezy związanej z KFP stwierdzam że Ti + Po jest możliwe albo też nie możliwe
ze powodów czysto praktycznych no co jak co ale dziewczyna która bije z przyjemnością swojego chłopaka to trochę nie normalne ( przynajmniej ja takiej nie chciał bym )
możliwe ze trochę przesadziłem ale tej "Soft Side" jest bardzo mało w porównaniu do " Hard Side "
No mało, ale Ti pięknie pokazała że nie jest tylko maszynką do kung fu i ma uczucia ( i za to leci dla niej wielki + odemnie )
ps. znacie jakąś stronę z wszystkimi odcinkami KFP:LoN po polsku lub z napisami polskimi
A niech to będzie i 0,5 raza, ale pokazała i ten gest się liczy
(nie mówię że od teraz będzie zbierać kwiatki czy coś bo dalej będzie twarda i zdyscyplinowana)
to jest możliwe
PS jej trzecia strona i 100 postów !!!!
PS.2 znacie jakąś stronę z wszystkimi odcinkami KFP:LoN po polsku lub napisami polskimi
Ja oglądałam wszystkie odcinki po angielsku i wszystkie po polsku które wyszły. Bosz jak ja chcę juz odcinek "Tigress Tale". ^_^
Jak byłam mała to oglądałam SpongeBoba po niemiecku. No i nauczyłam się jak odgadywac co mówią postacie. :D
A ja czekam na trzy odcinki (a właściwie na jeden bo dwa oglądałem po polsku)
"the Kung fu kid", "monkey in the middle" i "Tigress tale"
Film nie byłby ciekawy gdyby Ti miała tylko Soft Side. :P I nigdy w życiu nie zobaczylibyśmy min reszty potężnej piątki gdy Po przytulił Ti. :P Bo gdyby miała tylko Soft Side to to nie byłoby dziwne. Ja jakbym zobaczyła Po (to się nigdy nie stanie xd) to bym się odrazu przytuliła. xD
PS: Ja spadam na fanfiction.net , poczytac o TiPo. 1/4 wszystkich opowieści o KFP to opowieści o TiPo. <3
122 post jej
zdobyłem bardzo ważną informację
tak więc w KFP 3 Po będzie .... pandą :P
Ps : wiecie ja tak sobie obejrzałem wszystko co jest możliwe o KFP i stwierdzam że Ti + po = 45%
Ps 2 : mieszkanie w koszarach z dwoma kobietami za ścianą z papieru musi być trudne ( tak tam gdzie Po mieszka to koszary )
Ja sądzę że TiPo jest możliwe na jekieś 65%. Bo nigdy nie wiadomo z twórcami jak to marina1318 kiedyś napisała. No ale weźmy np. Madagaskar - Melman i Gloria. Hmmm. Żyrafa z Hipopotamem to może byc a Panda z Tygrysem to nie? =;=
I zgadzam się że mieszkanie z dwiema kobietami (+ mistrzyniami kung fu) musi byc trudne. xD