Myślę, że bardzo prawdopodobne, gdyż ludzie z DreamWorksa bardzo lubią mieszać gatunki:
Madagaskar: hipopotam i żyrafa
Megamocny: kosmita i człowiek
Shrek: osioł i smok.
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !!!!!!
1 temat i 180 postów na temat ti + po = <3, wieku ich i czemu mają być razem . niema jak to gadać o 1 i tym samym przez prawie rok (jak się nie mylę temat się rozpoczną jak się pojawił KFP 3 na tym serwisie )
kurcze pomyłka roku
PSSSSSS
ZNALAZŁEM SUPER TAJNĄ INFORMACJE O KTÓREJ NIE WIE NAWET DREAMWORKS
pójdę na to do kina
nawet specjalnie przeżyje 21.12.2012 żeby obejrzeć ten film i cz Ti + Po = <3 a potem obejrzę " jak wytresować smoka 2 "
Heh. xD Ale ja słyszałam że są specjalne góry za którymi można się schowac w razie powodzi 21.12.2012. *.* Niestety. Za dużo przygotowań do Wigilii będzie. Więc pewnie tam nie pojadę. xD A jak te góry są w Chinach to tak! :D Może spotkam Po. xD Ale jestem gupia. ._.
Myślę, że bardzo prawdopodobne, gdyż ludzie z DreamWorksa bardzo lubią mieszać gatunki:
Madagaskar: hipopotam i żyrafa / lemur + grizli / lew i gepard
Megamocny: kosmita i człowiek
Shrek: osioł i smok.
No brawo! Możesz zostac naukowcem! :O :D xD
A tak na serio to wiem o tym i wiem że TiPo na pewno będzie. Moja przyjaciółka (także fanka TiPo) powiedziała że jak w KFP3 nie będzie TiPo to pojedzie do Dream Works'a i będzie ich walic skarpetą z masłem. xD
Ja potem nie chciałam byc gorsza więc wymyśliłam gacie z jogurtem... ._. No ale części bielizny zostawmy w spokoju, to wątek o TiPo . xD
Nie znam cię. Hahah. Tak mówi moja kolezanka jak powiem coś głupiego. :P A TiPo nie jest idiotyczne. Co może Po x Song lepsze? -.- Po lovcia Ti i ja to wiem! A Song to dla niego tylko kumpela. Zresztą więcej jest fanów TiPo niż Po x Song. :P
Dawid, od razu zaznaczam, że to nie wojna... Po prostu UWAŻAM, że Tipo ma sens - po pierwsze są razem słodcy, po drugie mają ku sobie, po trzecie, CZEMU DO CHOLERY ONA GO W KFP2 PRZYTULIŁA, JAK NIKOGO Z PIĄTKI, KTÓRYCH ZNA BAAARDZO DŁUGO, PRZEDTEM NIE TULIŁA ???!!!!
Pozdrawiam.
Heheheh. Ti miała ochotę przyłożyc Po i Song. xD A ostatnio moja pandapsióła miała taki odpał:
Śniło jej się TiPo i nagle przyszła Song. I mojej pandapsiółki mama ją obudziła i mówi tak do niej: Julciu? Co ty się darłaś przez sen "Zabic Song?" xD To mnie rozbroiło. xd A potem w szkole pisała mi po zeszycie "Zabic Song" i "Kill Song" a także "TiPo" i "TiPo 4Ever". xD
PS: Pisze się "może". ._.
A za tego buziaka w policzek to Song ma u mnie przerypane. I jak umrę to chcę się przeniesc do świata KFP żeby zabic Song zadbac o dobre rozwijanie się TiPo. xD Hah.
Trzeba wierzyc. A Song niech robi wylot z KFP:LOA bo i tak nie umieszczą jej w zwykłych częściach KFP.