SOOONGGGG! Song zakwestionowała mojom królewskom władzę. Za karę utkneła w magicznej skrzyneczce. Którą pradawni bogowie podarowali MNIE! W prezencie. Od siebie. Tak że o!
O wielkie tajne moce sprawcie wiele bólu tej oto Song, która podrywała Po, a Po nie wiedział o co jej chodzi bo i tak bardzo lovcia Ti! <mówi coraz bardziej słitanym tonem> Ekhem. Wychodzę z tematu. Niech żyje w męczarniach i ... i .... itp. xD
hahahahah :D P.S Ten wątek był z pingwinów z madagaskaru :P ale na bank Song już nie powróci :D
hmm.. ja oglądałem póki co kung-fu kid ale nie oglądałem kung fu daycare o co w tym odcinku biega ? wytłamacz tak żebym mógł obejrzeć potem xD
Zgadzam się z tobą :> ale tak pozatym to KFP 3 to już sam nie wiem kiedy będzie ;\ Na filmwebie pisze 2016 a na plakacie 2014 :\nie wiem już sam :\
ja szacuje wiek Tygryski a ....mniej niż sto :P tak na serio to 25-45 tak wiem duży przedział ale trudno oszacować po samych wypowiedziach z KFP, KFP 2 i KFP:LoN jest ich zbyt mało
Nom. Ale Po jednym odcinku powiedział: "Jeśli mamy się przyjaźnic, tak jak to sobie wymarzyłem dzieckiem będąc (...)."
Czyli że Ti mogła by już dorosła jak Po był mały a Po ma aktualnie ok. 30 lat. (wiki Kung Fu Panda :P)
achhh a Po wygląda młodziej niż 30..... ale te fakty czasem bolą ;\ale itak się wyjaśni jak nie w KFP to może w Pingwinach z Madagaskaru :D
http://www.youtube.com/watch?v=rO28HDKTxCw lol wciągnąłem się w ten piękny teledysk oglądam i oglądam...
nom prawda ale Po jest chyba starszy gdzieś o trzy lata od Tygryski no bo ja tak myślę..ale tak z logicznego punktu widzenia no to ona modo wygląda no tak na ok.21-23 no tak ale jak Po wtedy jak Shifu go zapytał ,,A ty jak myślisz? Ile Tygrysica może mieć lat? .-No nie wiem..Czterdzieści?" i facepam Shifu był odpowiedzią że napewno nie 40 a więc jak już mówiłem 21-23 ale na bank będzie objaśnienie w KFP 3 w 2014 roku (ciekawe ile todni godzin sekund miesięcy) xd do premiery filmu of course
Gdzieś zadawałam takie pytanie właśnie związane z tym dialogiem: "Shifu miał taką minę jakby Po dał jej za dużo czy za mało?". xD
PS: A jak już mowa o Shifu... - http://www.youtube.com/watch?v=zJbb-mMpmP0
Się omal nie POnikałam jak to zobaczyłam. xD
PS2: Z moją pandapsiółą ustaliłyśmy zasadę że słowa w których jest "po" trzeba pisac większą czcionką. xD
Noom. Ale że Po jest takim wielkim fanem kung fu i się nie dowiedział ile Ti ma lat, to nie rozumiem.
No a ja widzę to jasno jak nawet pewnie Shifu nie wie ile ona ma lat nikt nie wie chyba tylko ona no bo przecież Mistrz Shifu jest tylko jej przybranym ojcem ....Wszystko było w sekretach potężnej piątki wtedy jak ją uczył ach co ja będe i tak to pewnie oglądałaś....ale tak czy inaczej no to będzie ciekawie w Kung Fu Pandzie 3 nie mogę się doczekać
nom a tak na serio no to ja szacuje na 21-24 no bo ona na taki wiek wygląda zobacz na Po on ma takie jakby lekkie zmarszczki to znaczy że jest na bank starszy no bo ona jest gładka niczym John Travolta w filmie Stare Wygi xD ale tak czy inaczej no to jednak wszystko na sto procent będzie niedługo ......Za dwa lata :p
taaa i czytanie w kółko tych samych łzawych opowiadań na fanfiction.net xd ale damy rade bo jesteśmy mocarni! zgłosiłem ten bład na filmwebie że 2014 czas to zmienić!
Dziękuje wam za słowa otuchy ! <ociera łzy>buuuU!!! dobra skończyłem! ale pamiętaj do KFP 3 zostały 2 lata Po chciałby żebyśmy byli twardzi! prawda?Tygrysico?
Mówię tylko i wyłącznie przykrą prawdę już jestem na ....5 stronie czy jaokoś tak na fanfiction.net .... Czytam tera fajną opowiastkę Yours to Hold naprawdę dla każdego fana TiPo to obowiązek przeczytać naprawde fajna opowiastka i widze to (nie wiem dlaczego) jako jeden z wątków w filmie. -__-
UWAGA! jeżeli ktoś chcę fajne opowiadania o TiPo pisać na Priv do mnie zam ich duuuużo bo zapisuje je w pamięci mojego PSP-ka bo tam mi się lepiej czyta na takim czymś i opowiadania które uderzyły w moje serce są dodane do ulubionych więc słowo a napiszę nazwę ...(Koniec Reklam) wracamy do filmu: reklamy przed filmem Kung Fu Panda 3...
Napewno będzie jest dużo scen, które pokazują że Tygryska nie traktuje Po jak zwykłego przyjaciela tylko kogoś więcej :D
A tak poza tym musimy się mianować przydomkami z KFP nie będzie nas dużo a więc: nie wiem jak to ma wyglądać ale od razu mówię że zaklepuję Po :P