nom...bo teraz jest pazdziernik no i mysle ze zwiastun ukaze sie gdzies w grudniu.. (sorka za moje pismo ale kara za oceny a jednak ma sie to sekretne PSP ;) )
:/eee to pierwszy semestr dopiero :P poki co to mozna siedziec na forum KFP 3 ;P
aha mam newsa ponoć Chuck Norris i Steven Seagal będą podkładać głosy do KFP 3 zgubiłem się na googlach i znalazłem to:P
Tak sobie przed meczem Polska - Anglia pomyślałem że dostaną w d*pe jak nigdy i wtedy mi myśl naszła : ,,Jeżeli wygrają albo będzie remis to TiPo będą razem w KFP 3 " pomyślałem tak bo myślałem że dostaną w d*pę i to nie możliwe ale...... myliłem się :)
aha mam pytanie.....Oglądałeś KFP 2 na DVD z komentarzami twórców ? Albo tak na ogół dwa pytania: Masz orginał filmu na płycie??
No bo tam są odpowiedzi na nasze pytania co do TiPo ja już znam i wiem co będzie.
Otóż reżyserka powiedziała że cytuje: (jakby co to z pamięci) To ta scena na łódce jakby co ,,Tutaj rodzi się ciekawa relacja między Po i Tygrysicą.Ja sama nie wiem jak daleko to zajdzie ."albo wtedy w więzieniu:,,Ta scena zawsze mnie rozczula...chociaż że widziałem ją ze dwadzieścia razy to nadal jestem w szoku po tym co Tygrysica zrobiła.."a na to reżyserka,,Jesteś mięczakiem Radolphe."i wszyscy w śmiech albo pod koniec reżyserka skomentowała ,,Cieszę się że Tygrysica mogła pokazać się od innej strony dla innej osoby.Tak bardziej uczuciowo.To mi się podoba."No i co o tym sądzisz?
jeśli mi nie wierzysz to obejrz sobie na DVD na serio można się wiele dowiedzieć podczas całego filmu z komentarzami
....POLECAM
nie nie czekaj masz wydanie DVD tak? No to robisz tak : 1: Odpalasz film 2. Dajesz napisy za pomocą pilota na 7.POL i wtedy ci odpali ;)
ale jak? musi działać a jeśli nie to wejdż do menu i tam będzie więcej super dodatków maszz tam w menu taką opcję?
Wiedziałem :D no to miłego oglądania i w razie czego to napisz tu swoją opinię ^^
Nie no co ty woda jest sucha ! :P Ja idę oglądnąć wszystkie Kung-Fu Pandy jakie wyszły :P
ciekawostka z KFP 2 w czasie rozmowy TI z Po na statku w nocy brzmi ona mej więcej tak :
DUBBING | ANG.
Ti- hymm | TI- hymm
Po- trenuje | Po- trenuje
Ti - ten maszt nie jest godnym przeciwnikiem . ja to co innego | TI - ten maszt jest godnym przeciwnikiem . Gorów
Po- ok | Po(nic nie mówi )
(po powaleniu Po ) | (po powaleniu Po )
Ti- co cie gryzie ? | TI-dlaczego tak naprawdę jesteś tu
Po - mój ojciec to nie mój ojciec ( czy cuś w tym stylu ) | Po - mój ojciec to nie mój ojciec ( czy cuś w tym stylu )
Ja mam też ciekawostkę z KFP 2 : Scena gdy Shen wystrzelił ze swojego działa w Tygrysicę i jak Po do niej podpłynął i złapał ją za rękę i powiedział ,,Tigrysico...\Tigress.... i ona wtedy uniosła głowę do góry i się do niego uśmiechnęła tak lekko bo nie miała sił Nie wierzysz> Głowa przed telewizor i jedziem ! i Nie zabrała ręki a jak Po odpłynął to ona uniosła za nim rękę jakby nie chciała żeby ją opuścił .Ciekawe...
ach co ja bym zrobił bez tych twoich ripostycznych tekstów w stylu starego Shifu ._. ach..........