PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58723
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

to musi być wątek z tygryską i po :> czekam na to od dwójki :P

ocenił(a) film na 9
olam1999

okej a więc z nudów pomślmy nad nowymi scenariuszami do KFP (lol po prostu lovestory**** tylko że taki bardziej do improwizacji) ale damy radę a więc obsada póki co nie mamy pełnej ale damy radę: Po - Rewolwer12 Tigress- Olam1999 Master Shifu- Proponuje Thenalo ale to już zależy od niego a reszta sama przybędzie z czasem mamy jeszcze dwa lata :P będzie ciekawie :P A więc zaczynamy od scenariusza od końca KFP 2 czyli zaraz po tymjak Po przytulił Tygrysicę ..Hmmm. co mogło być dalej?.... Chyba powinniśmy zacząć od jakiejś historii zaczynającej nasz film: Kung Fu Panda FanFiction 1 i sequele też będziemy robić ale szybciej niż DremWorks Animated Studio :D

rewolwer12

... Okey. :D Tylko gdzie to będziemy pisac? ._. Mam dwóję z polaka. :D A jakbym pani pokazała nasze skończone dzieło to może by zmieniła ocenę. xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

tutaj to będziemy pisać a gdzież by indziej ajjjj aha masz face? tam byśmy pomyśły do fabuły byśmy przedstawiali :D

rewolwer12

Wiem! Stworzymy nowy wątek. :D

ocenił(a) film na 9
olam1999

hmmm... lepiej nie no bo wiesz czemu? bo ten temat będzie na saiutkiej górze nawet kiedy film już będzie dawwwwnnooo temu po premierze :P 500000000 postów to by było ;p

rewolwer12

500 milionów?! Bez przesady....

ocenił(a) film na 9
olam1999

a skąd wiesz ? ;p ale wszytsko zależy od ciebie czy tutaj będzie temat czy Nowy ....Tygrysko <kłania się >

rewolwer12

Hahaha. Lol. xd

ocenił(a) film na 9
olam1999

Masz jakiś pomysł na scenariusz? :>

rewolwer12

Hahahah. Co za pytanie. Ale najpierw ty przedstaw soje pomyły bo nw czy moje są dobre. xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

dobra najpierw Ty a potem ja okej? bo ja mam dluuuuuuuugie :D

rewolwer12

To dawaj. :P xd

ocenił(a) film na 9
olam1999

achhhh.... okej no to zaczynam...EKHEM! Mialem taka wizje ...Tai Lung niebawem powroci.. nie no zartuje ale dobra zaczynam...A wiec scenariusz mialby opowiadac o trzech osobaach o Po Tygrysicy i Mistrzu Shifu . Pewnej nocy w jadeitowym palacu Tygrysica nie mogla zasnac z powodu iz Po nie powrocil jeszcze ze swojej tajnej misji tylko dla smoczego wojownika.Wszyscy sie martwili o Tygrysice poniewaz od czterech dni nic nie je i nie cwiczy z reszta Piatki..Pewnego dnia Zeng przyniosl wiadomosc ze Mistrz Po zostal powaznie zraniony podczas swojej misji wyzwolenia ksiezniki Pei-Pei .Gdy Tygrysica odczytala wiadomosc bylaa w szoku i postanowila nastepnej nocy wyruszyc na misje poszukiwawcza aby ocalic jedyna osobe ktora kocha... Nastepnego ranka gdy mistrz Shifu zorientowal sie ze jego podopieczna zniknela z jedeitowego palacu postanowil ja szukac wiedzial gdzie gdyz zostawila list.Lecz gdy Tygrysica dotarla do miasta dowiedziala sie ze ksiezniczki nie uratowano a Po z ciezkimi obrazeniami wyladowal w szpitalu pod wysokim nadzorem.Tygrysica postanowila go odwiedzic ale Po byl w spiaczce nie wiedziala rowniez ze w jej drodze do szpitala towarzyszyl jej Mistrz Shifu... Echh... Pracuje jeszcze na dtym ale powiedz czy fajne bo nie wiem czy sie oplaca :P

rewolwer12

Fajne. Ja jutro napisze, bo dzisiaj becze, bo obejrzałam Mary i Maxa. :(

ocenił(a) film na 9
olam1999

no to dawaj :p

rewolwer12

Najierw muszę napisac to profesjonalnie w Micrrosoft office word. :P

ocenił(a) film na 9
olam1999

okej to ja dokoncze swoja nowele EKHEM! a wiec: Gdy Tygrysica biegla z calych swoich sil aby ujrzec Po czy jest caly i zdrowy Mistrz Shifu spokojnie za nia podarzal.Po jest w spiaczce odkad dostal w glowe wielka kula od Krokodyla Bandyty i nie wiadomo jak dlugo tak zostanie ...Moze tydzien, moze miesiac , moze rok.... Po pieciu minutach ciaglego biegu Tygrysica nareszcie dotarla do szpitala i prosila o udostepnienie pokoju spoczywania Smoczego Wojownika . Recepcjonistka wpuscila mistrzyni stylu tygrysa albowiem wie jak to jest gdy ktos dla ciebie wazny w zyciu nagle zostaje trwale uszkodzony.Gdy weszla do pokoju Po byla absolutna cisza . Panda lezal bez ruchu na lozku.Podeszla do niego spojrzala mu w oczy i powiedziala:,,Po...nie wiesz jaki to bol nawet dla takiej osoby jak ja patrzec tak na Ciebie ...." Gdy to powiedziala lzy same zaczely jej splywac po policzkach.Nie wiedziala ze zaa drzwiami byl zdumiony Mistrz Shifu . Tygryska usiadla na lozku kolo Po i zaczela plakac jeszacze bardziej.Shifu chcial wkroczyc aby ja uspokoic ale nie musial bo to co powiedziala jego adoptowana corka bylo zupelnie nie w jej stylu.. ,,Po..Zawsze jak miales klopoty bylam przy tobie ,gdy byles zmartwiony ja probowalam cie uspokoic nie dla tego ze jestes dla mnie tylko przyjacielem ... Po mysle ze Cie Kocham....." Gdy skonczyla to objela Po i chciala mu cos powiedziec ale za nim zdarzyla Po powstal i ja pocalowal.Po pieciu minutach calowania Po otworzyl oczy i powiedzial Tygrysicy ,,Wiedzialem to od samego poaczatku Tygrysko...Ale nie wiesz ze Ty dla mnie w zyciu znaszysz wiecej niz ktokolwiek inny.... Kocham cie..." I po tych slowach pocalowal ja w policzek ,,Ja ciebie tez...Po..." powiedziala Tygrysica i umiescila swoja glowe na jego klatce piersiowej i zaczela sie ukladac do snu ,,Dobranoc koteczku"Po tych slowach Mistrz Shifu spojrzal w niebo i powiedzial: ,,Miales racje ...Mistrzu Oogway.."Po tych slowach Shifu zostawil Po i Tygrysice sam na sam w pokoju.Koniec.

rewolwer12

Coś tu za dużo TiPo! Wieej akcji trzeba. Ja powiem tylko tyle że w mojej wersji będzie porwanie. :D

olam1999

Sorki. Chyba coś mi się stało. xd Przed chwilą oglądałam Igrzyska Śmierci i miałam takiego dyga! Ale to było takie mocarne że zapomniałam o KFP. O wielkie KFP wybacz mi! I ty TiPo też mi wybacz że powiedziałam że jest cie za dużo! xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

ogladalem fajny film :D a teraz ty dawaj swoje opowiadanko :D

rewolwer12

Okey.Poczekaj chwile już zaczynam pisac na wordzie.

ocenił(a) film na 9
olam1999

Zdradze ci ze apisze nowe opowiadanie no bo tamte napisalem na filmwebie w 2 minuty z wytchnienia ale teraz zdradze ci ze pisze nowe opowiadanie ktore nosi tytul:,,Jej usmiech" chyba sie domyslasz czyj :)

ocenił(a) film na 9
olam1999

wiem wiem tylko zawsze na poczatkek trzeba wrzucic romans a pozniej opowiadanie z akcja :D

rewolwer12

Aha. To spoko. xd

ocenił(a) film na 9
olam1999

Ufff ! ogladanolem teraz 15 odcinkow KFP LOA od wczoraj i secrety poteznej piatki i secrets of the masters :) ale tera mam czas na Twoje mocarne opopwadanie :)

ocenił(a) film na 9
olam1999

dawaj dawaj czekam -_-

rewolwer12

Nie chce mi się. Jak gdzieś będe miec dużo czasu to napisze,. xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

taa Wkrótce w forum w 2016 roku hmmm.. nie chcę mi się :P

ocenił(a) film na 9
olam1999

a pozniej ty ! :P

ocenił(a) film na 9
olam1999

ale jak skoncze... -_-

ocenił(a) film na 7
rewolwer12

Shifu - kuszące ok :)

ocenił(a) film na 9
thenalo

Okej no to propunuję na privach przedstawiać pomysły fabuły na pierwszą część KFP FF a więc przypominam Po-Rewolwer12 Tigress-Olam1999 Master Shifu-Thenalo reszta sama się znajdzie a póki co no to piszemy pierwszą część cyklu Kung Fu Panda FanFiction oj będzie co wspominać jak się nam uda strzelić jeden z orginalnych wątków KFP 3 a więc napisy:AUTOR: Rewolwer12 AKTORZY: Rewolwer12 , Olam1999 , Thenalo REŻYSERIA:(uknown)SCENARZYSCI:(uknown),LOVESCENES:(still uknown...)Based on DreamWorksAnimationStudio animated movie Kung Fu Panda....Wszelkie Prawa do kopiowania zastrzeżone chyba że pod zgodą dowolnego użytkownika biorącego udział w zabawie.Jakby co to się nie wstydzić przyjmę wszelkie propozycje czyli kto pierwszy napisze do mnie ma dowolną wolną rolę pod koniec miesiąca przedstawię wszystkich biorących udział ale ten czas jest przeznaczony na napisanie scenariusza a więc DO DZIEŁA!

ocenił(a) film na 9
thenalo

no to co?....Jakieś pomysły na scenariusz?

ocenił(a) film na 9
thenalo

jestes gotowy na swoja role ... Mistrzu Shifu?

ocenił(a) film na 7
olam1999

a ja myślałem że Sasha :)

ocenił(a) film na 9
Claudia_22

Nom prawda :D witamy w naszej grupie !

rewolwer12

A takżde na wojnie, która toczymy z antyfanami TiPo! xD Ja chcę Samsunga Xpierie tipo. < 333 *.* xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

hahahaha spokojnie dostaniesz pod choinkę :P trzeba wyżulić od rodziców ..... It's going to be hard....

rewolwer12

Dostałam nokie 500 na urodziny więc raczej nie wyłudzę. xD

ocenił(a) film na 9
olam1999

a jajajajajajaj przykro :\ ale co sądzissz o pomyślę na KFP FF?

rewolwer12

Jestem za. :D

ocenił(a) film na 9
olam1999

Trzy razy tak dziękujemy !

ocenił(a) film na 7
rewolwer12

czemu ????

ocenił(a) film na 9
thenalo

co czemu? :P

ocenił(a) film na 7
rewolwer12

dziękujecie ?

ocenił(a) film na 9
thenalo

aj próbowałem sparodiować mam talent :P

ocenił(a) film na 7
rewolwer12

jest coś w tym :)

ocenił(a) film na 9
thenalo

moze tak a moze nie :P ach....Czekamy na film ...

ocenił(a) film na 7
rewolwer12

jeszcze tylko 2 miesiące do moment w którym pozostanie 1 rok

ocenił(a) film na 7
thenalo

momentu *