PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606583}
7,2 59 tys. ocen
7,2 10 1 58725
6,8 22 krytyków
Kung Fu Panda 3
powrót do forum filmu Kung Fu Panda 3

np :

Prawdziwy ojciec po ?

Prawdziwa rodzina Tygrysicy ?

Po i Tygrysica w związku ?

dawajcie też swoje pomysły :)

King6

Piszę w temacie Claudii(Nie chcę mieć konkurencji),,Fanowski scenariusz tipo'' zrobiłem też opowiadanie i tam też jest podobny zły.

thenalo

Mei Ling raczej nie byłaby czarnym charakterem, jednak pomysł umieszczenia jej w filmie jest super :D tak jak umieszczenie postaci z serialu... np. Peng, Song, Temutai itp.

ocenił(a) film na 7
Byschyek

song w jakim odcinku była ???

thenalo

"Ladies of the Shade" kapitalna postać :)

ocenił(a) film na 7
Byschyek

dzienki

Byschyek

<wymiotuje> ._. xD Kapitalna postac? Może i tak. Ale kapitalna postac do zabicia przez Yalishan i jej pandapsiółę Julitę. >:D xd

olam1999

Robi konkurencję dla Ti. -.- A tego nie znoszę. -.-

olam1999

Ale oni są tylko przyjaciółmi.A w Pong widać jakąś chemię między nimi...

dawidking2

._. Przyszła. Zrobiła 20 minutowy raban i teraz wszyscy myslą że jest idealna dla Po. A według mnie lepsza jest miłosc zrodzona z "przyjacielostwa", jak ja to mówię, niż od pierwszego wejrzenia. Po nie traktuje song jako dziewczynę tylko jako przyjaciółkę (to ona się do niego klei), a z Ti się długo zna i takie tam. Zresztą Ti jest jego ulubioną z Potężnej Piątki, mógł się przecież w niej kochac od dzieciństwa. ;) I tak nie zmienię twoich przekonań. Wiem o tym. Ale zawsze warto spróbowac. :)

dawidking2

Dawidze, odpowiedz na mą wypowiedz powyżej. :3

thenalo

Ti jest strasznie zamknięta w sobie, a innego postrzegania świata mogła by ją nauczyć tylko postać pozytywnie zakręcona i wesoła (np. MeiLing) ciekawy byłby również wątek zazdrosnej Ti gdy będzie widziała Po i Song ale czy to nie za dużo kotów na jeden film?

Byschyek

A ja tam mam nadzieję iż pojawi się Tai Lung :) bardzo polubiłem tę postać :) Może pokażą go w troszkę pozytywniejszym świetle. Np. jakiś nieznany mistrz który jest niepokonany leje wszystkich i tylko Tai Lung zna jego słaby punk, i piątka jest teraz zmuszona do sojuszu z Tai Lungiem :) wiem że to MEGA naciągane ale co tam można pomarzyć :D

say_2

No właśnie jest pewne niedociągnięcie w KFP... Co się stało z Tai Lungiem? W żadnej z części nie jest powiedziane że nie żyje poza "Święta Święta i Po" gdzie Tai Lung pojawia się we śnie i pada tekst "Tai Lung... to Ty żyjesz?" ale jest to sen Pinga a nie Po (gdyby to był sen Po sprawa byłaby zamknięta) i drugie niedociągnięcie: na końcu odcinka "The Kung Fu Kid" Peng mówi po że szuka swojego wuja (Tai Lung'a) wtedy Po się wystraszył i koniec odcinka. Czy Peng w ogóle wie co się stało z Tai Lungiem?

Uważam że w KFP3 pojawi się prawie napewno :D np. jako Banita i Peng w końcu go odnajdzie. Natomiast jeśli chodzi o związek Ti z Po... To jest raczej niemożliwe... Prędzej uwierzę w związek Ti z Tai Lungiem :P

Byschyek

GIŃ! Sorki. xD To moja naturalna reakcja na TiTai. ._. Czy Ti lubi Tai Lunga? - Nie. Czy Ti lubi Po? - Jasne. :P

ocenił(a) film na 7
olam1999

hehe

thenalo

Nom a co? Ktoś tu będzie zaśmiecac filmweb takimi głupotami. -.- xd

ocenił(a) film na 7
olam1999

dokładnie

olam1999

Jak wyłałam to mojej koleżance to powiedziała "o.o ... idę po moją skarpetę z masłem". xD

olam1999

To z ICarli.

dawidking2

Nom. xd Ale moje gacie z jogurtem są w stu procentach moje. xD

olam1999

Jako kumpla.

dawidking2

-,- Może bardziej. :P

olam1999

Przyjaciela.

dawidking2

Bardziej. :D

olam1999

Oj nie,nie...

dawidking2

Jako frend max (Jednak naprawdę mamy podobne gusta)

dawidking2

No nie pomyślałeś o napisaniu "Najlepszego przyjaciela." xD O to mi chodziło. xd Co ty myślisz, że mi tylko TiPo w głowie? >.>

olam1999

A czaję.Sorry , bo tak myślałem.

dawidking2

Tak praktycznie to myslałam o TiPo tylko chciałam cię zaskoczyc. xDDDD Więc nie sorkaj. xD

ocenił(a) film na 10
thenalo

Ja tam czuje że będzie wątek związany z rodzicami Po , bo na końcu 2 części jest pokazany jego ojciec lub też może być związane z historią tygrysicy i jaj rodzicami , ale nie koniecznie w trzeciej części , no bo w końcu ma być ich aż 6 ;D

zielo974

Aż 6?!? No to Mocarnie ale skąd o tym wiesz? Daj jakiegoś linka albo coś tam...

ocenił(a) film na 10
Byschyek

No na filmwebie pełno się tego wala i nawet kiedyś był news z prezesem DreamWorksa który oświadczył że ba być 6 części , 3 części "Jak wytresować smoka" i czwarty madagaskar

zielo974

fajnie by było jakby wsadzili jakiegos wilka z kung fu pandy 2

ocenił(a) film na 7
sadzik444

NIE ??

thenalo

czemu
??

sadzik444

no to zaginiony brat po który będzie chciał go zabić?

ocenił(a) film na 7
sadzik444

1 . "po" pisze się z dużej
2, ( sopko )

thenalo

a co masz do WILKÓW z KFP 2

ocenił(a) film na 7
sadzik444

nic :)

thenalo

dobra :-)

ocenił(a) film na 7
thenalo

.........................

thenalo

zaginiony adoptowany syn Ogwaya.

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 9
sadzik444

dobre :D

rewolwer12

to nie jest dobre tylko zaiste :-)

sadzik444

To nie jet dobre, a ni zaiste.... to jest.... MOCARNE! :D xD

sadzik444

Zaiste zarąbiste :D

sadzik444

syn ogwaye bedzie brał udział w spisku przeciwko PO ale póżniej zdradzi swoich ratując życie PO. Może być ??

ocenił(a) film na 9
sadzik444

Happy Ending! echhh skąd ja to znam :D pewnie że może być :DD