dzieciństwie i do tej pory go pamiętam. Wywarł na mnie wielkie wrażenie szczerze pisząc trochę przeraził. Ogólnie daje mu 9/10
dokładnie mam tak samoo !!!! oglądałem go mając ok 7 lat i do dzisiejszego dnia pamiętam niektóre sceny !!! Nie mam pojęcia jeszcze dlaczego tak mi zapadł w pamięci ale mam zamiar się dowiedziec ;D w tym momencie widzę go pierwszy raz od 12 lat i to tylko i wyłącznie dzięki pomocy ludzi na forum ! szczególne dzięki dla VisitorQ który podał mi tytuł tego filmu po jednej scenie jaką opisałem na tyle na ile pamiętałem, czyli w niewielkim stopniu ! ;D pozdro ;D
wreszcie udalo mi sie znalezc tytul tego filmu...jestem z tego powodu barzdo szczesliwa :D nie ja tak samo nei wiem czemu ale ten film zapadl mi w pamieci jak bylam mala to ogladalam go moze ze 2 gora 3 razy i dzis po ok 15 latach udalo mi sie odnalezc tytul filmu i oczywiscie sam film rowniez.. jutro zabieram sie do ogladania... juz sie nie moge doczekac :D:D:D:D:D
A ja go bardzo dobrze pamiętam :).Miałam go nawet nagranego na kasecie VHS.
I to chyba przez wzgląd na Davida Bowie.Jest niesamowity.
Hehe film ma tyle samo lat co ja:)
Ja miałem identyczną sytuacje jak Wy! Film oglądałem jak miałem 6 lat a dziś oglądnąłem go po 10 latach :D
pamiętałem tylko jedną rzecz s tego filmu "bagna wiecznego smrodu" :D i dzięki temu znalazłem ten tytuł po latach :d